Vægten
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2024 for Vægten

Skal du flytte, forfremmes, tage parforholdet op til overvejelse? Se hvad stjernerne siger om dit 2024 i dette store årshoroskop.

Af: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
26. dec. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Vægten: 24. september – 23. oktober

April og oktober er gode måneder for personlig udvikling. Her kan du redefinere dig selv og ændre på dine værdier. Det betyder mindre, hvad andre mener om dig, lad dem ikke sætte begrænsninger. Det er det, du selv føler og ønsker, der er vigtigst.

- Arbejde og økonomi -

Du vil højst sandsynligt ikke foretage store arbejds- eller karrieremæssige skift. Det bliver nærmere en lang forberedelse på år 2025. Du kan tilegne dig ny og vigtig viden via uddannelse eller kurser, som du skal bruge senere. Når det kommer til penge, er du særdeles god til at investere og tjene penge.

- Familie og bolig -

Det er op til dig, om du vil lave om i din bolig eller beholde status quo. Du kan nemlig lige, hvad du vil. Det er dog vigtigt, at du trives, da du får energi af at være hjemme. Harmonien indfinder sig i familien, uanset om der før har været udfordringer. I holder sammen og støtter hinanden.

- Kærlighed og parforhold -

Værdsæt de stille øjeblikke med din partner. I skal skabe gode rutiner, der giver jer tid til hinanden. Prioriterer I jeres tid sammen, er der ikke noget, I ikke kan løse eller tale om. Er du single, så sætter du selv dagsordenen, du kan nemlig få det nærmest, som du ønsker: en partner eller singlelivet.

- Årets bedste råd -

Hjælp andre, det gør dig glad.

Anbefalet til dig