Vægten

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2022: Der siger stjernerne om Vægtens år.

Årshoroskop 2022 for Vægten

Bliver 2022 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Vægten: 24. september – 23. oktober

Det bliver et dejligt år, hvor du får mere sjov og glæde ind i din hverdag. Omgiv dig med positive mennesker, der inspirerer dig, og som er aktive. Så får du selv mere mod og energi til at kaste dig ud i nye, spændende ting i stedet for at holde dig tilbage.

- Arbejde og økonomi -

Det er vigtigt, at du trives på dit daglige arbejde. Er du ikke glad, så brug det som et pejlemærke til at komme videre. Nye muligheder vil dukke op, du kan også skifte arbejdsområde til noget andet og sjovere. Hvad du ønsker, skal du få, men du må bede om det. Din økonomi er stabil.

- Familie og bolig -

Inden du begynder på noget nyt i boligen, så træd et skridt tilbage og se på helheden. Afslut gamle hængepartier, og kast dig så ud i dine mange ideer. En flytning kan også blive mulig. Du og familien har en god kommunikation, og I kommer langt med fælles opgaver. Det bliver et aktivt og harmonisk år.

- Kærlighed og parforhold -

Der skal være romantik i din hverdag, så du kommer til at ruske op i din partner, så I skaber fornyelse og flere skønne stunder. Oplever I noget sammen, udvikler I jer også sammen, og forholdet styrkes. Hvis du er single, så kan du møde kærligheden, hvor du færdes i det daglige, så hold øjnene åbne.

- Årets bedste råd -

Du kan alt det, du selv tror

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg