Vægten
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2020: Der siger stjernerne om Vægtens år.

Årshoroskop 2020 for Vægten

Bliver 2020 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Vægten: 24. september – 23. oktober

Du må regne med, at året ikke bliver helt forudsigeligt til trods for, at du har lagt planer. Du kan flere gange ændre på dine mål, og det er en fordel, hvis du er fleksibel og kaster dig ud i tingene. De nære ting vil også kræve stor opmærksomhed.

– Arbejde og økonomi –

Hvis du vil, kan du skifte spor, når det kommer til karriere og mål. Nye muligheder viser sig, og du kan blive tvunget til forandring. Når året er omme, vil du stå et bedre sted og arbejde med noget helt andet. Ønsker du at springe ud som selvstændig, er det også gunstigt. Din økonomi vil være fin.

– Familie og bolig –

Dit hjem og din familie er noget af det vigtigste for dig. Du er den lim, som binder alle sammen, og det vil du ikke være foruden. Familien vil have brug for, at du er der, for der kan komme perioder, der er lidt mere prøvende. I stedet for at flytte, så sørg for, at alt fungerer optimalt i boligen.

– Kærlighed og parforhold –

Det bliver generelt et godt år for parforhold og kærlighed. September til november kan dog byde på en del udfordringer. Det er vigtigt, at du og din partner sørger for at tale sammen. Find projekter, I kan være fælles om. Er du single, kan romancer komme og gå, du bliver hurtigt forelsket, men taber så hurtigt interessen.

– Årets bedste råd –

Ryd op, og skab overblik derhjemme.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn