Vægten
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2023 for Vægten

Bliver 2023 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Af: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
30. dec. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Vægten: 24. september – 23. oktober

Du inspireres af andre, og du møder alle med både åbenhed og behagelig nysgerrighed. Du kan derfor udvikle nye venskaber og udvide dit netværk i løbet af året. Du skal ud at opleve noget og måske rejse, det er ikke tiden til at side hjemme alene.

- Arbejde og økonomi -

Selvom tryghed og stabilitet betyder meget for dig i år, er der mulighed for et jobskifte. Du skal dog tænke dig grundigt om, det er ikke kun opgaverne, men også kollegaerne, der spiller en stor rolle. Du har brug for at føle dig inspireret og for at gøre en forskel. Økonomisk må du være forsigtig.

- Familie og bolig -

Der må gerne ske noget i din bolig, hvis det står til dig, vil du elske at lave om på det hele. Flytte rundt på møbler og rum eller male og være kreativ. Du kan også flytte. Slå dig løs sammen med familien. Tingene behøver ikke at være perfekte, bare der er fællesskab og gode grin, så trives alle.

- Kærlighed og parforhold -

Du bliver sikkert forelsket og kan indgå i et skønt, seriøst forhold. Der er masser af muligheder, du skal bare være åben og tage en chance. Har du en partner, vil denne have et godt år. Du får mere opmærksomhed, og I har mulighed for at tage på eventyr sammen, også selvom det bliver i hverdagen.

- Årets bedste råd -

Prøv ting, du ikke har prøvet før.

Anbefalet til dig