Vægten
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2019: Der siger stjernerne om Vægtens år.

Årshoroskop 2019 for Vægten

En fed lønforhøjelse, en stormende forelskelse eller en ny indretning af hjemmefronten? Tjek, hvad dit 2019 byder på af triumfer og udfordringer, hvis det går, som stjernerne spår.

Vægten: 24. september – 23. oktober

Det er mest af alt de nære ting, bolig og familie, der kræver det største fokus i år. Du får generelt travlt, og det er en god ide, at du ikke siger ja til alt for meget, da uforudsete hændelser har det med at dukke op, når det er mindst praktisk for dig.

– Arbejde og økonomi –

Du er virkelig god til at formidle dine ideer til andre. Kommunikationen glider let det meste af året og skaber succes. Du kan med stort held kaste dig ud i diverse kurser eller en ny uddannelse. Økonomisk kan du foretage nogle gode investeringer og attraktive køb. Du og din partner skal dog være enige.

– Familie og bolig –

Der vil være mulighed for en flytning, eller du kan starte på et stort renoveringsprojekt. Det er vigtigt, at overblikket bevares, ikke mindst med hensyn til økonomi og tid. Hændelser i familien vil tage meget af din tid, det kan være familieforøgelse eller måske en ældre, der skal have mere hjælp.

– Kærlighed og parforhold –

Året bliver mere stille og harmonisk end de foregående. Har du haft et turbulent forhold, eller har du ændret din parforholdsstatus, så vil roen indfinde sig. Du og din partner kan blive uenige omkring økonomi, men ellers vil I være i stand til at tale om tingene. Er du single, kan du lettere finde dig en stabil og loyal partner.

– Årets bedste råd –

Arranger mange spændende udflugter