Vægten

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2021: Der siger stjernerne om Vægtens år.

Årshoroskop 2021 for Vægten

Bliver 2021 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Vægten: 24. september – 23. oktober

Tingene kommer ikke af sig selv i år. Du kommer til at arbejde for dine projekter, om det så er i boligen eller andre opgaver. Det er vigtigt med god planlægning, og prøv så at have det sjovt indimellem. Du kan let blive lidt for alvorlig og seriøs.

– Arbejde og økonomi –

Du får ikke de store økonomiske udfordringer i år, så du skal ikke bekymre dig. Du vil sikkert heller ikke ønske at foretage det store arbejdsmæssige skift, det vigtigste for dig er, at du laver noget, der inspirerer dig, og hvor du samtidig bliver lidt udfordret. Det kan du blive, hvor du er nu.

– Familie og bolig –

Hvis du ønsker boligforandringer, kan du få tingene til at ske. Du er meget kreativ og god til at strukturere og planlægge, så du kan godt kaste dig ud i en flytning eller udbygning. Du er god til at sælge dine ideer til familien, der vil blive grebet af din entusiasme, og det bliver spændende for alle.

– Kærlighed og parforhold –

Der er en grundlæggende harmoni i dit parforhold, men for at bevare den må I være åbne om de udfordringer, der kommer. Det er kun, hvis ting ignoreres, det bliver alvorligt. Din partner vil overraske, men I skal være enige om ideerne. Er du single, skal du selv tage initiativ for at lave om på dette.

– Årets bedste råd –

Begynd på kreative projekter.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn