Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Vægten
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2018: Der siger stjernerne om Vægtens år.

Årshoroskop 2018 Vægten

Årshoroskop 2018 for Vægten

Se, hvad 2018 har i vente for Vægten - både på kærligheds- og jobfronten.

Vægten: 24. september – 23. oktober

Stærkt funderet
Når planeten, som repræsenterer udfordringer og hårdt arbejde, Saturn, går ind i dit fjerde hus (huset for hjem og familie), lige når 2018 skal til at begynde, vil du opdage, at der er en vigtig udvikling i dit liv på hjemmefronten, ikke kun i dette år, men helt frem til slutningen af 2020.

Der er fokus på at skabe et stærkere fundament i dit familieliv, og i begyndelsen bliver du gjort opmærksom på svaghederne, især i januar. Du er måske nødt til at finde dig i at have mindre plads, i byggearbejde, boliginvesteringer eller simpelthen bare i at tage dig af de problemer, familiemedlemmer lægger på bordet. Der er bestemt indikationer for, at du i løbet af de næste par år vil være i stand til at omstrukturere tingene på en langt bedre måde.

2018 er et år, hvor du får lyst til at arbejde med noget, der inspirerer dig. Det kunne være i forbindelse med marketing, medier og alt, hvad der tiltrækker din idealistiske natur, f.eks. at hjælpe mennesker, som befinder sig i en svær situation. Du vil i den grad være opmærksom på dette i den anden halvdel af februar, hvor din medfølende side bliver vakt, og du ville ønske, at du kunne gøre mere for dine kolleger.

Der er en afgørende periode i september, oktober og november, hvor der er fokus på kærlighed, familie og partnerskab. Det er en tid, hvor du og din partner er nødt til at tage jer af en udfordring, som I ser lidt forskelligt på. Noget af tiden vil du føle, at du har kontrollen, og sommetider vil det være din partner, der har autoriteten og indflydelsen. Det er en lidenskabelig tid, hvor kærlighedens vinde blæser både varmt og koldt, og hvor der både er intimitet og afsondrethed. Du har en masse at give, men du er nødt til at spare på kræfterne.