Vandmanden
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2020: Der siger stjernerne om Vandmandens år.

Årshoroskop 2020 for Vandmanden

Bliver 2020 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Vandmanden: 21. januar – 18. februar

Spirituelle emner vil dukke op i dine tanker. Du bliver mere intuitiv, og du kan med succes begynde at meditere. Du er aktiv sammen med gode venner, og det giver dig mange spændende oplevelser gennem året. Der vil også blive mulighed for at rejse.

– Arbejde og økonomi –

Læg gerne ambitiøse mål, du vil nå dem. Det gælder især, når du arbejder sammen med andre. Du holder meget af at dele dine ideer og få en rask diskussion. Du er god til at hjælpe andre, men husk først dine egne opgaver. Du har en virkelig god sans for økonomi, så du kan foretage gode investeringer.

– Familie og bolig –

Du holder af forandring i din bolig, du kommer nemlig til at kede dig, hvis alt er det samme hele tiden. Små ting kan gøre en stor forskel, så skift ud i puder og dekoration. Når det kommer til familien, er der positive overraskelser på vej. Sammen kan I være meget impulsive, og det bliver sjovt.

– Kærlighed og parforhold –

Du har brug for frihed i dit parforhold. I stedet for at trække dig fra din partner, så forklar, hvordan du har det, så bevarer du harmonien. En god kommunikation mellem jer vil give et stærkt forhold. Hvis du ikke er i et forhold, så er det vigtigt for dig, at en potentiel partner føles rigtig, og venskab er vigtigt.

– Årets bedste råd –

Sæt tydelige grænser, og sig fra.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn