Vandmanden

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2021: Der siger stjernerne om Vandmandens år.

Årshoroskop 2021 for Vandmanden

Bliver 2021 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Vandmanden: 21. januar – 18. februar

Start året med at kigge indad og tænk over, hvilke personlige ændringer, du ønsker dig. Der er ingen vej udenom, du må tage fat og rydde op, hvor dine mønstre eller omgivelser ikke er gode for dig. Du må dog ikke glemme din gode humor og optimismen.

– Arbejde og økonomi –

Du vil sikkert føle, at tingene bliver tungere, og du skal arbejde mere for at nå dine mål. Det er vigtigt, at du finder din optimistiske holdning frem, det hjælper nemlig på det hele. Lad dig ikke stresse, men bær over med dig selv, du gør det virkelig godt. Din økonomi vil ændres til det bedre.

– Familie og bolig –

Det er ikke alt, du selv kan bestemme. Du må finde din diplomatiske og fleksible side frem, så alle i familien bliver hørt og er glade, ikke kun dig. Alle former for boligprojekter vil lykkes for dig, men det bliver også hårdt at stå i, hvis du ikke er god til at strukturere. Der skal være en god plan.

– Kærlighed og parforhold –

Over sommeren og sidst på året kan det komme til et større opgør mellem dig og din partner. Du kan komme dette i forkøbet, så det kan undgås, hvis du er opmærksom. Du må være mere imødekommende. Sørg for, at I får noget alenetid. Hvis du er single, og du ikke selv er meget opsøgende, sker der ikke meget. 

– Årets bedste råd –

Ryd op i dine mønstre.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn