Vandmanden
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2024 for Vandmanden

Skal du flytte, forfremmes, tage parforholdet op til overvejelse? Se hvad stjernerne siger om dit 2024 i dette store årshoroskop.

Af: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
26. dec. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Vandmanden: 21. januar – 19. februar

Der er ingen tvivl om, at du får meget mere energi, og du får vind i sejlene. Hæng dig ikke i småting, men træd et skridt tilbage, og se på det store billede. Du kan foretage store skift, men tænk dig godt om, inden du træffer vigtige beslutninger.

- Arbejde og økonomi -

Tænk dig om, inden du forpligter dig økonomisk, det kan nemlig blive en del dyrere, end du regner med. Spar også op, så du har penge til eventuelle udgifter og senere forbrug. Nye karrieremuligheder viser sig, uden du behøver gøre ret meget. Du skal bare være åben og tage imod tilbud, der kommer din vej.

- Familie og bolig -

Dit hjem er din trygge base. Det er vigtigt for dig, at du kan trække dig tilbage og bare nyde tid med familien. Du har dog også brug for tid for dig selv, men det skal være hyggeligt, så det giver energi. Forskøn din bolig og lav om, frem for at flytte og starten forfra. Der er harmoni og balance i familien.

- Kærlighed og parforhold -

Hvis du er single og ønsker at finde en partner, så skal du selv være aktiv og opsøgende. Det sker desværre ikke af sig selv. Du kan vælge at ændre din strategi og gå efter en helt anden type end ellers. Har du en partner, så fungerer I godt sammen, jeres forhold vil være stabilt, stærkt og kærligt.

- Årets bedste råd -

Kast dig ud i nogle sjove ting.

Anbefalet til dig