Vandmanden
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2023 for Vandmanden

Bliver 2023 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Af: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
30. dec. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Vandmanden: 21. januar – 19. februar

Et godt og positivt år venter forude. Du har udviklet dig meget personligt, og derfor står du nu godt i dig selv. Du vil blive endnu bedre til at vælge til og fra, og derfor holder du den kurs, du har sat dig, og opnår dine mål på alle områder.

- Arbejde og økonomi -

Du er både struktureret og villig til at arbejde meget hårdt. Det bliver dog gradvist lettere for dig at opnå den succes, du fortjener. Du står overfor forandringer af den positive slags. Især i andet halvår vil karrieren tage fart, du kan både skifte arbejdsplads og få flere spændende opgaver.

- Familie og bolig -

Du kan flytte, men det er helt sikkert ikke noget, du planlægger længe, det bliver en hurtig og let beslutning. Du nyder også at arbejde sammen med din partner om fælles projekter i hjemmet. Impulsive aftaler med familien bliver der masser af, du er nemlig særdeles god til at være aktiv og finde på arrangementer.

- Kærlighed og parforhold -

Da du er god til at finde eventyret i hverdagen, bliver det et virkelig godt år for dig, der er i et forhold. Lav aftaler med din partner om, at I begge finder på små overraskelser, hvor I kommer ud og oplever noget nyt. Hvis du ikke er i et forhold, kan du lave om på dette i perioden fra juni til november.

- Årets bedste råd -

Forfølg dine drømme og mål.

Anbefalet til dig