Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Vandmanden
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2018: Der siger stjernerne om Vandmandens år.

Årshoroskop 2018 Vandmand

Årshoroskop 2018 for Vandmanden

Se, hvad 2018 har i vente for Vandmanden - både på kærligheds- og jobfronten.

Vandmanden: 21. januar-18. februar

Romantiske tendenser
Da der falder to solformørkelser i dit tegn og i dit modsatte tegn, Løven, i løbet af 2018, vil du opleve dette år som værende af stor personlig betydning, både i relation til forandringer i den måde, du lever dit liv på, og i dine relationer til andre mennesker.

Du er både udadvendt og møder nye mennesker og grupper, men du vil, paradoksalt nok, også ønske at bruge så meget tid som muligt for dig selv.
Faktisk er 2018 et år med store forandringer. Hvor der de foregående år har været fokus på en radikal udvidelse af din viden og dit sociale netværk, som har flyttet hele dit fokus mod social og uddannelsesmæssig vækst, vil dette år blive en tid, hvor du fordøjer disse forandringer og langsomt og metodisk arbejder på at integrere dem i dit liv.

En af de store forandringer sker i dit privatliv, som i en længere periode vil være præget af eksperimenter og forandringer. Det kan være et skift fra land til by eller bare til et anderledes miljø i forhold til, hvad du har været vant til.
I midten af maj vil planeten for energi, fremdrift og strid, Mars, bevæge sig ind i dit tegn, og da den bevæger sig retrograd, vil den have indflydelse på Vandmanden indtil slutningen af året.

Det er en højenergisk tid for dig, hvor stressniveauet stiger i midten af maj, slutningen af juli og midt i september. Det er meget sandsynligt, at du bliver involveret i kontroverser på disse tidspunkter, sikkert fordi du ønsker mere frihed og er besluttet på at gøre tingene på din måde.

Det er også muligt, at bekendte eller familiemedlemmer kan virke meget provokerende, og i alle disse tilfælde er din bedste strategi at undgå ekstreme handlinger og holde dig for dig selv.

For den enlige Vandbærer kan det være en tid, hvor karismatiske individer kommer ind i dit liv. August er en af de måneder, hvor der er romantiske tendenser, og i det hele taget vil den sidste del af 2018 være meget spændende rent romantisk.