Vandmanden
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2019: Der siger stjernerne om Vandmandens år.

Årshoroskop 2019 for Vandmanden

En fed lønforhøjelse, en stormende forelskelse eller en ny indretning af hjemmefronten? Tjek, hvad dit 2019 byder på af triumfer og udfordringer, hvis det går, som stjernerne spår.

Vandmanden: 21. januar-18. februar

Du har virkelig mange gode, personlige ressourcer, derfor har du heller ingen grund til at tvivle på dig selv. Det kan være svært at sætte grænser, men det er nødvendigt, så du ikke bliver stresset og får tid til det, du finder spændende og sjovt.

– Arbejde og økonomi –

Det bliver et år med masser af muligheder for samarbejde. Du vil udvide dit netværk, og du trives med spændende fællesprojekter. Selvom du ikke får alt forærende, vil du opleve, at arbejder du for tingene, så lykkes de også. Du må passe mere på dine penge, de forsvinder nærmest, uden du ved hvorhen.

– Familie og bolig –

Du trives bedst med et stabilt fundament, men de kommende år sker der ændringer i dine familie- og boligforhold. Det kan være familieforøgelse eller en pludselig flytning. Find på noget sjovt og impulsivt, I kan foretage jer sammen. Gode oplevelser og et godt grin styrker sammenholdet.

– Kærlighed og parforhold –

Personlig frihed er vigtig for dig. Du kan godt glemme at tage din partner med på råd, selvom I egentlig burde være fælles om beslutningerne. Du kan også glemme tosomhed, og det skaber udfordringer. Du skal være mere kærlig. Er du single, bliver det et spændende, men ikke et stabilt år. Nye partnere kommer og går.

– Årets bedste råd –

Foretag ikke mange ændringer samtidig.