v
Vandmanden

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2022: Der siger stjernerne om Vandmandens år.

Årshoroskop 2022 for Vandmanden

Bliver 2022 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Vandmanden: 21. januar – 18. februar

I perioder vil du have stor gavn af at slippe kontrollen og bare lade tingene ske. Du har en tendens til at planlægge alt, men det spændende sker, når du er impulsiv. Gode muligheder og oplevelser kommer din vej, når du er åben og modtagelig for dem.

- Arbejde og økonomi -

Du kan få uventede indtægter, og det bliver generelt et virkelig godt år, når der kommer til økonomi og penge. Du kan også få en større lønforhøjelse ved at skifte job. Du inspireres og får fornyet energi, når du arbejder med noget, du holder af. Derfor skal du foretage ændringer, når det ikke er tilfældet.

- Familie og bolig -

Året kan byde på mulighed for en uventet flytning. Det kan være en impulsiv beslutning, men det bliver godt og spændende. Du kan også forny din nuværende bolig og finde på alternative løsninger. Når det kommer til familien, vil der også være mange skønne og spændende stunder samt nye oplevelser.

- Kærlighed og parforhold -

Loyalitet og ærlighed er vigtigt for dig, samtidig har du brug for personlig frihed. Derfor er du heller ikke til løse forhold og ubetydelig snak. Det er helt ok at være kræsen, på den måde finder det bedste dig i år. Er du i et forhold, så tag ud at rejse, det styrker jer.

– Årets bedste råd –

Sæt fokus på kærlighed og romantik

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg