Fisken
SPONSORERET indhold

Det store sommerhoroskop: Fisken

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Fisk - både på kærligheds- og jobfronten.

Af: Lykke Larsen Foto: Wendy Plovmand
17. jun. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Fisken 20/2-20/3

Du skaber selv dine resultater, uden at du behøver at være afhængig af andre. Du har gode ideer samt en god intuition, og du forstår at bruge det til din fordel. Du kan vælge til og fra, og det er op til dig, hvad du ønsker i og af dit liv fremadrettet.

Arbejdet

På dit arbejde forstår du at bruge din kreative side, hvilket gør, at du er i stand til at løse de udfordringer, der dukker op. I denne periode skal du dog fokusere mere på dig selv end på fællesskabet. Giv dig selv tid til at tænke over, om der er noget, du ønsker at ændre på angående dine mål.

Familien/boligen

Familien nyder godt af dine skønne, impulsive ideer. I vil sikkert tage ud og rejse, og med dig som rejseguide bliver det alt andet end kedeligt. Du får tingene til at ske, og din glæde og begejstring smitter af på dine kære. Du vil samtidig få succes med alle de boligprojekter, du kaster dig ud i.

Kærligheden

I dit parforhold har du brug for både nærvær og plads. Det kan være forvirrende for din partner, hvis du ikke kommunikerer, hvad du vil. Med en åben kommunikation vil harmonien bevares og kærligheden styrkes. Sensommeren er bedst for dig, der er single. Det er her, de romantiske
muligheder viser sig.

Sommerens bedste råd: Søg kompromiser, men ikke for enhver pris.

Læs alt om stjernetegnet Fisken, og få ugens horoskop lige her