Fisken

Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver Fiskens sommer

Det store sommerhoroskop: Fisken

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Fisk - både på kærligheds- og jobfronten.

Fisken 20/2-20/3

De fleste begrænsninger findes i dine egne tanker, så prøv at slippe det negative og slå dig mere løs. Du trives ved at være aktiv sammen med andre, og en ny hobby kan tiltrække dig. Hold øjnene åbne for sjove muligheder og kast dig ud i dem.

Arbejdet

Det er vigtigt, at du husker at sige fra og nej, når andre prøver at skubbe deres ansvar og opgaver over på dig. Du er i mange tilfælde for venlig, og det gør, at du selv bliver overbebyrdet. Når du kan så kom let over rutineopgaver, så der er tid til noget, der virkelig inspirerer dig. Det skal også være sjovt.

Familien/boligen

Alle skal være med til at bestemme i det daglige, når det er ferietid, men du må gerne gå foran. Du har mange ideer, og det vil familien nyde godt af. Du har ikke brug for pauser eller ro, når der sker noget sjovt, der er mange gode grin i vente.

Kærligheden

Der er ikke noget, du og din partner ikke kan løse. I er et meget stærkt team, hvis I bare fokuserer på mulighederne frem for begrænsningerne. I kan slippe kontrollen lidt og finde på noget, der får jer til at føle jer som nyforelskede igen. Hvis du ikke har en partner, så kan du uventet møde en, hvor du færdes til daglig, så vær nærværende og åben.

Sommerens bedste råd: Flirt med livet, og fokuser på det positive.

 

Læs alt om stjernetegnet Fisken, og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn