Fisken

Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver fiskens sommer

Det store sommerhoroskop: Fisken

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Fisk - både på kærligheds- og jobfronten.

Fisken 20/2-20/3

Find din positive side frem og foretag dig noget sjovt sammen med gode venner og familien. Du har brug for et frirum, hvor du bare kan være dig selv og tænke på andet end de seneste måneders begrænsninger. Tingene vil lysne, og det bliver lettere.

Arbejdet

Din intuition er god, og du vil træffe de helt rigtige valg, hvis du lytter til den. Du har samtidig gode ideer, som du kan tage fat på. Det er dog vigtigt, at du bruger tid på at få færdiggjort det, du er i gang med, så der bliver plads til det nye. Du nyder at samarbejde med andre om projekterne.

Familie og bolig

Især i starten af sommeren kan du føre kreative bolig-projekter ud i livet. Du finde en særlig ro og balance, når du hygger dig med familien, og I er fælles om opgaverne. Brug gerne lidt penge, det behøver ikke være meget for at gøre en stor forskel.

Kærligheden

Kærligheden blomstrer, du og din partner har et stærkt og stabilt forhold. Hvis du gør noget ud af at skabe romantiske øjeblikke, bliver jeres følelser dybe, og I forelskes på ny. Det kræver dog, at I også kommer lidt væk fra hjemmet og oplever noget sammen. Hvis du ikke har en partner, skal du selv være aktiv for at få kærligheden til at ske.

Sommerens bedste råd: Du kan udvide dit netværk med positive mennesker.

 

Læs alt om stjernetegnet fisken og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn