Fisken
Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver fiskens sommer

Det store sommerhoroskop: Fisken

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Fisk - både på kærligheds- og jobfronten.

Fisken 20/2-20/3

Vent med vigtige beslutninger, du vil i denne periode kun føle dig presset, hvis du skal træffe hurtige valg. Når du kommer over sommeren, vil du være i stand til at se mere klart. Læg nogle delmål, det er lige nu de små ting, der gør en forskel.

Arbejdet

Gør en status og tæl dine sejre, det gør, at du ikke vil føle dig så presset. Det går godt på dit daglige arbejde, men de helt store forandringer, nyt job eller ansvarsområde, får du større succes med senere på året. Tag nogle korte dage og hold fri, når du kan, det giver dig et større overskud.

Hjemmefronten

Du har brug for, at der er orden omkring dig, ellers er det svært for dig at slappe af. Du kan derfor også være efter familien, hvilket giver nogle gnidninger. Fortæl, hvordan du har det, så vil du få hjælp. Kreative projekter får dig til at slappe af.

Kærligheden

Hvis du ikke har en partner, vil august være den bedste måned for kærligheden. Det er lidt svært for en potentiel partner at leve op til dine drømme, så du kommer til at gå lidt på kompromis, men så oplever du også, at tingene ændrer sig. Hvis du er i et parforhold, så vær åben omkring dine ønsker og tanker, så kommer harmonien og kærligheden.

Sommerens bedste råd: Fokuser på harmonien i hverdagen, og vær ikke kritisk.

 

Læs alt om stjernetegnet fisken og få ugens horoskop lige her