TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Fisken
Foto: Ditte Breineberg

Horoskop: Sådan bliver fiskens sommer

Det store sommerhoroskop: Fisken

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Fisk - både på kærligheds- og jobfronten.

Fisken 20/2-20/3

 

Tingene har det med at løse sig med tiden, derfor bør du ikke hænge dig i detaljer. Du er virkelig god til at se fremad, og du har store visioner. Lad ikke andre bestemme, hvad du skal og bør, det gør det hele for restriktivt og kedeligt.

Arbejdet

Desværre vil du opleve, at der forekommer en del dramaer på dit daglige arbejde. Det vil dog løse sig af sig selv, så hold dig udenfor, når det er muligt. Hold ferie og slap af, når du kommer tilbage, vil nye muligheder vise sig. Det er en god periode at lære i, så kast dig ud i nye projekter, du finder interessante.

Familien

Alt, hvad der er nyt og spændende, fanger din interesse. Derfor kommer familien også til at deltage i en del ting, du hurtigt får arrangeret. Det bedste er, hvis I skal ud at rejse. Husk dog at forventningsafstemme, så alle er glade. Find også lidt tid for dig selv med en god bog, du vil nyde det.

Kærligheden

Efter en udfordrende start på sommeren vil harmonien hurtigt indfinde sig igen. Det er vigtigt, at du ikke gøre problemerne større, men prøver at glide udenom, det er kun midlertidigt. Giv plads, og I finder kærligheden. Er du ikke i et forhold, sker tingene helt af sig selv, uden du selv behøver at gøre andet end at være dig selv.

Sommerens bedste råd: Tag dig tid til at dagdrømme.

 

Læs alt om stjernetegnet fisken og få ugens horoskop lige her