Stenbukken

Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver Stenbukkens sommer

Det store sommerhoroskop: Stenbukken

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Stenbuk - både på kærligheds- og jobfronten.

Stenbukken 22/12-20/1

Få slappet godt af først på sommeren, du har brug for det. Når energien indfinder sig, vil du have masser af ideer til arrangementer og projekter, du kan kaste dig over. Du vil være meget udadvendt, og anden halvdel af året bliver socialt og spændende.

Arbejdet

Du holder af at have selskab i det daglige, når du skal arbejde, det får det hele til at glide lettere. Ellers er det ikke karrieren, der optager dig mest, hvilket skyldes, at du sikkert allerede ved, hvilken vej du skal gå. Hold fast i dine mål, men sørg for, at du holder det spændende og motiverende.

Familien/boligen

Det er de nære ting, der betyder mest for dig. Når bare du har familien omkring dig og alle har det godt, så er du glad. Du er god til at finde på ting, I kan være fælles om, men gå ikke i gang med meget store boligprojekter, så glemmes hyggen nemlig.

Kærligheden

Det bliver virkelig en skøn sommer, når det kommer til kærligheden. Er du i et forhold, vil I nyde at være sammen og finde på mange sjove og impulsive ting, I kan foretage jer sammen. Der er en særlig omsorg og indførelse mellem jer, og I er bare gode sammen. Hvis du er single, så er mulighederne for et parforhold mange, hvis du også selv er opsøgende.

Sommerens bedste råd: Træk vejret, og slip al din tidligere stress.

 

Læs alt om stjernetegnet Stenbukken, og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn