Stenbukken
Foto: Ditte Breineberg

Horoskop: Sådan bliver stenbukkens sommer

Det store sommerhoroskop: Stenbukken

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Stenbuk - både på kærligheds- og jobfronten.

Stenbukken 22/12-20/1

 

Du har i den grad kontrol over tingene, faktisk vil det derfor gøre dig godt at være lidt mere impulsiv. Du kommer længst, hvis du er diplomatisk og fleksibel, du kan være noget sort/hvid. Aftaler vil falde på plads, og din økonomi vil bedres
betydeligt.

Arbejdet

Der er en spændende udvikling på dit arbejde, og du vil være i stand til at tage et stort skridt fremad. Alt det du tidligere har arbejdet på, vil falde på plads. Du er virkelig god til at planlægge og prioritere, og det hjælper dig til at træffe de helt rigtige beslutninger, også angående et muligt nyt jobtilbud.

Familien

Familien betyder meget for dig, og du vil hele tiden have denne i tankerne, når du træffer beslutninger eller laver aftaler. Du gør lige nu op med nogle gamle mønstre, som stammer fra fortiden, og det gavner dem omkring dig. Når det kommer til boligspørgsmål, skal du tage familien med på råd.

Kærligheden

Har du et stærkt parforhold, vil I kun blive endnu tættere i de kommende måneder. Det er vigtigt, at I taler sammen, og du melder ud, hvad du har brug for. Det forhindrer misforståelser og skuffelser. Find nogle rolige stunder, hvor I har tid til bare at nyde hinanden. Er du single, er der mulighed for et nyt forhold sidst på sommeren.

Sommerens bedste råd: Brug tid med gode venner.

 

Læs alt om stjernetegnet stenbukken og få ugens horoskop lige her