Stenbukken
Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver stenbukkens sommer

Det store sommerhoroskop: Stenbukken

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Stenbuk - både på kærligheds- og jobfronten.

Stenbukken 22/12-20/1

Det seneste år har budt på en del udfordringer og forandringer. Det har bestemt ikke været let, derfor har du også brug for en længere timeout fra bekymringer. Vær i nuet og forkæl dig selv, så får du ny energi til den gode tid, der kommer.

Arbejdet

Arbejdsmæssigt har der også været udfordringer, som du har måttet håndtere. I efteråret kommer der en virkelig positiv periode, hvor du kan lægge det gamle bag dig og tage fat på nye og
spændende opgaver. Din partner eller en god ven vil hjælpe dig på vej med ideer, som vil tage dig et stort skridt fremad.

Hjemmefronten

Hvis det er muligt, så tag ud at rejse med familien. Du nyder, at der sker noget, men du er også tilfreds med, at I bare har en livlig snak og et godt grin. Vent med boligprojekter, det gælder lige nu om, at du er i nuet og fokuserer på dine kære.

Kærligheden

Vær aktiv og find på sjove arrangementer og ture sammen med din partner. I vil virkelig nyde at komme væk hjemmefra, så I har tid til at tale sammen og mærke hinanden. En god snak og et godt grin løser op for alt. Tal med dem, du møder, hvis du ønsker dig en partner. Du vil møde nye mennesker, og sød romantik opstår hurtigt, du kommer til at overgive dig.

Sommerens bedste råd: Vær i nuet, nyd sommeren, og forkæl dig selv.

 

Læs alt om stjernetegnet stenbukken og få ugens horoskop lige her