Stenbukken

Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver stenbukkens sommer

Det store sommerhoroskop: Stenbukken

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Stenbuk - både på kærligheds- og jobfronten.

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Stenbuk - både på kærligheds- og jobfronten.

Stenbukken 22/12-20/1

Slip dine bekymringer, og vær i nuet, tiden er god til at tage en pause, og du har sikkert haft nok at se til. Der er et stort ansvar, der hviler på dig, og nogle dage kan det føles meget tungt. Sørg derfor for at gøre noget godt for dig selv.

Arbejdet

Der er mange andre ting end arbejdet, der optager dig lige nu. Nye projekter og opgaver skal derfor være sjove og spændende, for at du har lyst til at kaste dig over dem. Et nyt jobtilbud kan vise sig efter sommeren, men her vil du også have meget mere energi til at lægge i dine mål og karrieren. 

Familie og bolig

Du har ikke noget imod at være hjemme og dovne lidt. Du er god til at indordne dig efter de forhold, der nu engang er. Bare du kan forkæle familien og hygge dig i haven eller være kreativ i boligen, så er du glad.

Kærligheden

De seneste måneders udfordringer har tæret på dit forhold. I har begge været stresset, og selvom I har stået sammen, mangler I overskud. Find på noget sjovt og kreativt, kom lidt væk hjemmefra, og gå på opdagelse. Stemningen skal lettes, og det må I sætte som fælles mål. Er du single, vil du tiltrække opmærksomhed, men det er ikke let at imponere dig.

Sommerens bedste råd: Tænk på dit helbred – hvordan kan du forbedre det?

 

Læs alt om stjernetegnet stenbukken og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn