Vædderen

Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver Vædderens sommer

Det store sommershoroskop: Vædderen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Vædder - både på kærligheds- og jobfronten.

Vædderen 21/3-20/4

Dit energiniveau er højt her i sommer, og du får det bedste ud af de lange lyse dage og nætter. Du bidrager til en masse positive og spændende oplevelser for dem, du er sammen med, og du tiltrækker nye mennesker med din skønne og karismatiske udstråling.

Arbejdet

Tag dig tid til at tænke og sætte dig spændende mål. Måske ved du ikke helt, hvad du vil, men du vil ikke være i tvivl om, hvad du ikke vil, så start der. Du kan tage store skridt karrieremæssigt, men glem ikke at inddrage dine tidligere erfaringer i fremtidige beslutninger. Din økonomi vil svinge lidt.

Familien/boligen

Dit fundament betyder meget for dig. Det er her, du kan hente støtte og slappe af, når du har brug for at være dig selv. Sørg for, at der i familien er en god og åben dialog om, hvad I hver især har af ønsker. Der skal være plads til alles behov i jeres fælles ferie, både aktiviteter og afslapning.

Kærligheden

Sommeren byder på masser af kærlighed, uanset om du er single, eller du har en partner. Du behøver ikke gøre noget særligt, men bare at være åben, positiv og nærværende, så blomstrer dit forhold. Egentlig skal du bare være dig og slappe af, så opstår de romantiske og dejlige stunder af sig selv.

Sommerens bedste råd: Se på dig selv med kærlige øjne.

Læs alt om stjernetegnet Vædderen, og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_dmjpg.jpg