Vædderen
Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver vædderens sommer

Det store sommershoroskop: Vædderen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Vædder - både på kærligheds- og jobfronten.

Vædderen 21/3-20/4

Du har masser af energi her i sommer, og du holder derfor også af at være aktiv. Dine rejseplaner er sikkert ændret, men du kan sagtens finde på spændende ting at foretage dig alligevel, uden det bliver kedeligt. Du holder også af at slappe af.

Arbejdet

Dit arbejde og karrieren vil have stor fokus. Det er en gode ide, at du træder et skridt tilbage og gør en status: Hvad ønsker du dig fremover, og hvad er realistisk? Selvom du ikke helt kan se vejen og løsningerne, så kast dig ud i det med en positiv attitude, for så dukker mulighederne nemlig op.

Familie og bolig

Der er ingen tvivl om, at du vil være i det meget kreative hjørne, hvilket giver mange muligheder for nye boligprojekter. Involver familien, for når I er fælles om tingene, hygger I jer, og det giver sammenhold og forhindrer både kedsomhed og gniderier.

Kærligheden

Harmonien blomstrer mellem dig og din partner. I vil nyde at tage på små udflugter, hvor I bare kan være i nuet og nyde sommeren. Du har brug for, at I har nogle gode snakke, hvor I lægger fælles planer for resten af året. Hvis du er single, vil der opstå spændende flirt og romantik, når du er ude. Du kan gå ind i efteråret med en ny kærlighed ved din side.

Sommerens bedste råd: Læg planer for fremtiden, men vær også fleksibel.

Læs alt om stjernetegnet vædderen og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn