Vædderen

Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver Vædderens sommer

Det store sommershoroskop: Vædderen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Vædder - både på kærligheds- og jobfronten.

Vædderen 21/3-20/4

Der sker en masse i denne periode, og du nyder det til fulde. Sjove muligheder og invitationer dukker op, men sker der ikke noget, så har du selv mange ideer. Du får en dejlig sommer, hvilket også til dels skyldes, at du ser positivt på det hele.

Arbejdet

Du kan føle dig lidt begrænset, der er nemlig ikke en direkte og let vej til dine mål. Hvis du slipper, vil tiden dog arbejde for dig, tingene løser sig af sig selv, og nye muligheder dukker op. Det er dog nødvendigt, at du bevarer kontrollen og noget struktur, ellers vil du ikke selv føle dig godt tilpas.

Familien/boligen

At bruge tid med familien er det, der gør dig mest afslappet og glad, uanset om I er aktive eller bare hygger jer sammen. Du er det naturlige midtpunkt, og du vil sikkert finde på mange kreative projekter i boligen, som er sjove og interessante.

Kærligheden

En dejlig romantisk sommer venter dig og din partner. Der er en god balance i hverdagen, hvor I tager hensyn til hinanden og er gode til at finde tid til små særlige øjeblikke. Senere på sommeren kan I få mange oplevelser sammen. Hvis du ikke er i et forhold, så vil du virke meget tiltrækkende på andre, men det er ikke sikkert, du ser det selv.

Sommerens bedste råd: Find din optimistiske side frem.

 

Læs alt om stjernetegnet Vædderen, og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn