Vædderen
Foto: Ditte Breineberg

Horoskop: Sådan bliver vædderens sommer

Det store sommershoroskop: Vædderen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Vædder - både på kærligheds- og jobfronten.

Vædderen21/3-20/4

 

Der sker en masse omkring dig, og det bliver en spændende sommer med mange sjove arrangementer og muligheder for at være social. Du har brug for at holde ferie, være impulsiv, slappe af og bruge tid på at lægge ambitiøse planer for resten af året.

Arbejdet

Træd et skridt tilbage og gør status. Det er vigtigt, at du er på rette vej, for der kommer masser af positivt fokus på karriere og job fra slutningen af august måned. Du vil træffe gode beslutninger baseret på tidligere erfaringer. Du vil samtidig opleve, at du har mere energi, og resultaterne kommer lettere til dig.

Familien

Du nyder i den grad at bruge tid med din familie, men du har det bedst, når det er dig, der sætter dagsordenen og bestemmer tempoet. For dig er det mindre vigtigt, hvad I foretager jer, bare I er sammen. Du holder af at forkæle, og det bliver virkelig værdsat. Der er en god harmoni på hjemmefronten.

Kærligheden

Uanset om du er i et forhold, eller du er single, kan du se frem til en romantisk og dejlig sommer. Flirt kommer let til dig, og du får sikkert flere tilbud om spændende dates. Din udstråling er skøn, og du er meget tiltrækkende. Der er en dejlig ro over dig og glæde og harmoni mellem dig og din partner. I griner meget sammen.

Sommerens bedste råd: Tag lidt lettere på tingene.

 

Læs alt om stjernetegnet vædderen og få ugens horoskop lige her