Vædderen
Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver vædderens sommer

Det store sommershoroskop: Vædderen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Vædder - både på kærligheds- og jobfronten.

Vædderen21/3-20/4

Find din impulsive side frem, og kast dig ud i masser af sjove og spændende arrangementer over sommeren. Det skal ikke være så alvorligt, du trænger i den grad til at slappe af og til at grine. Forkæl dig selv, og omgiv dig med positive mennesker.

Arbejdet

Der er stort fokus på dit arbejde, og du vil sikkert lægge en masse energi her, men det er også vigtigt, at du slipper lidt, så du kan slappe af fra den ellers stressende periode, du har været igennem. Planlæg, hvad du ønsker at opnå resten af året, der er masser af mulighed for succes forude.

Hjemmefronten

Er der projekter, du ikke har fået færdige i boligen, så få dem afsluttet. Du har mange gode ideer, og familien er god til at tage fat og hjælpe. Der er en god harmoni i det daglige, du er virkelig sjov at være sammen med og god til at tage initiativ.

Kærligheden

En rigtig dejlig sommer venter, når det kommer til kærlighed og parforhold. Der er en god energi mellem dig og din partner. Mange sjove oplevelser venter, hvis I kaster jer ud i noget nyt og spændende. Er du ikke i et forhold, vil du ikke mangle opmærksomhed. Tag en chance og vær opsøgende, det behøver faktisk ikke være så alvorligt lige nu.

Sommerens bedste råd: Vær ikke så hård ved dig selv, men fokuser på det positive.

 

Læs alt om stjernetegnet vædderen og få ugens horoskop lige her