Vægten
Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver vægtens sommer

Det store sommerhoroskop: Vægten

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Vægt - både på kærligheds- og jobfronten.

Vægten 24/9-23/10

En masse hyggelige arrangementer udfolder sig i sommer-perioden, og du er efterspurgt, da du skaber god stemning. Venner og familien holder af uformelle sammenkomsteri haven eller bare en god gåtur med medbragt kaffe og eventuel rundbold i parken.

Arbejdet

Du har brug for at sænke tempoet lidt, så du kan samle op på nogle nødvendige hængepartier. Du er god til at hjælpe andre, og du gør det gerne. Du skal dog ikke påtage dig for meget, for du har ikke energien til det. Det er også vigtigt, at du ikke tager arbejdet med dig hjem i form af bekymringer.

Familie og bolig

Begynd ikke på store og ambitiøse projekter i boligen, før alle i familien er enige, og det hele er planlagt! Tænk kreativt og find i stedet på ting, som I kan foretage jer sammen, uden det bliver for dyrt eller omfangsrigt. Det er de små ting, der tæller.

Kærligheden

Din partner forstår at skabe spænding og har mange gode ideer. Det bliver derfor ikke en kedelig sommer, selvom I er mere begrænsede. Der er dage, hvor du har svært ved at være optimistisk, men læn dig op ad din partner. Hvis I skiftes til at finde på noget sjovt og billigt, kan det blive en helt sport for jer. For dig, der er single, er der en overraskelse på vej.

Sommerens bedste råd: Værdsæt de små ting, de gør nemlig en stor forskel.

 

Læs alt om stjernetegnet vægten og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn