SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

Vægten
Foto: Ditte Breineberg

Horoskop: Sådan bliver vægtens sommer

Det store sommerhoroskop: Vægten

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Vægt - både på kærligheds- og jobfronten.

Vægten 24/9-23/10

 

Du får brug for at sætte grænser og vælge til og fra. Et venskab eller to kan slutte, men det gør plads til noget nyt. Du er meget sød og omgængelig, men nogle gange må du tænke på dig selv. Du har mange ressourcer, og du vil få tingene til at ske.

Arbejdet

Især sidst på perioden er du særligt god til at samarbejde med andre. Du har mange visioner og finder på gode, nye løsninger. Nye projekter kommer godt fra start, for din energi er høj. I det hele taget er du nysgerrig og kaster dig gerne ud i nye ting. Find derfor et spændende kursus eller to, du kan deltage i.

Familien

Find dit indre legebarn frem, og brug ekstra tid med dine børn, hvor I bare er fjollede, du bliver elsket for det. De har særligt brug for dig i denne tid. I det hele taget er du familiens faste støtte, og det giver tryghed. Du er meget social, og det bliver en aktiv sommer med masser af gode grin.

Kærligheden

Hvis du er single, kan en gammel flamme atter dukke op i dit liv. Det kan føre til mere end en hed flirt, men tag det roligt med at definere forholdet, du skal selv være klar. Din partner får mange spændende indfald, og der sker altid noget sjovt. Du skal derfor være hurtig for at følge med, det bliver ikke tid til at dovne.

Sommerens bedste råd: Tag ud og oplev noget nyt.

 

Læs alt om stjernetegnet vægten og få ugens horoskop lige her