Vægten
Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver vægtens sommer

Det store sommerhoroskop: Vægten

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Vægt - både på kærligheds- og jobfronten.

Vægten 24/9-23/10

At være aktiv sammen med familie og venner giver dig en god energi. Du har det bedst, når du har styr på planlægningen, så det kommer til at være dig, der står for det meste. Pas på med, at dine planer ikke bliver for ambitiøse, så du ikke slapper af.

Arbejdet

Det er bedst for dig, hvis du holder ferie i august. Det kan nemlig blive svært at slippe arbejdet før. Du er generelt inde i en virkelig god periode, når det kommer til arbejde og karriere. Der vil være mulighed for et jobskifte, hvis du selv søger og er aktiv. Læg flere ambitiøse planer.

Hjemmefronten

Du kan komme ud for, at der skal foretages reparationer eller udbedringer af din bolig. Foretag en god gennemgang, så du har overblik over, hvad der skal laves. Det kommer nok til at koste lidt mere, end du regner med. Glem ikke at fokusere på familien.

Kærligheden

Hvis du og din partner har mulighed for det, så tag ud at rejse. Jeres forhold blomstrer, når I kommer væk hjemmefra og får tid til at fokusere på hinanden. Det er vigtigt, at I bringer noget romantik ind i hverdagen, så forkæl hinanden. Hvis du er single, kan du sætte kærligheden på dagsordenen og gå på nogle spændende dates, der er mange muligheder.

Sommerens bedste råd: Forkæl dig selv og andre med noget hyggeligt.

 

Læs alt om stjernetegnet vægten og få ugens horoskop lige her