Vægten
SPONSORERET indhold

Det store sommerhoroskop: Vægten

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Vægt - både på kærligheds- og jobfronten.

Af:: Lykke Larsen Foto: Wendy Plovmand
03. jul. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Vægten 24/9-23/10

At være aktiv sammen med gode venner giver dig ny energi. Arranger derfor noget sjovt i sommermånederne, hvor du har mulighed for at være social. Du vil også holde af at bruge lidt tid alene, hvor du kan slappe af med en god bog eller en hobby.

Arbejdet

Der er et positivt fokus på arbejde og karriere. Du træffer gode beslutninger og er god til at lede andre. Der vil være spændende muligheder for et jobskifte, hvis det er det, du fokuserer på. De forespørgsler, du sætter i gang, kan blive en realitet efter sommeren. Oplever du modstand, så vær tålmodig.

Familien/boligen

Gennemgå din bolig for eventuelle fejl og mangler, og planlæg reparationer til efter sommeren. Det er også en god ide, hvis du får afsluttet nogle af dine igangværende projekter. Der er god energi i familien, og I kan foretage jer mange sjove og spændende ting sammen. Der må gerne ske noget helt nyt.

Kærligheden

Du og din partner har en særlig samhørighed, og I behøver nærmest ikke at tale for at forstå hinanden. Dette bliver kun stærkere over sommeren, når I bruger mere tid sammen. I får succes med nye fælles mål. Er du single, er det vigtigt, at du og en potentiel partner har en næsten spirituel forbindelse.

Sommerens bedste råd: Fokuser mere på dit helbred og sunde vaner.

Læs alt om stjernetegnet Vægten, og få ugens horoskop lige her