Vægten
SPONSORERET indhold

Det store sommerhoroskop: Vægten

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Vægt - både på kærligheds- og jobfronten.

Af: Lykke Larsen Foto: Wendy Plovmand
17. jun. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Vægten 24/9-23/10

At møde nye mennesker og opleve anderledes kulturer giver dig energi. Du er åben for at kaste dig ud i næsten alt, om det så er på en rejse eller hjemme. Du har det bedst, når du har selskab, så du kan tale
om alle oplevelserne og det spændende nye.

Arbejdet

Selvom det er sommer, vil der dukke et spændende tilbud op. Dine karrieremuligheder er mange. Det kan være nyt arbejde, eller du kan vælge helt at skifte spor og prøve noget andet. Lad dog ikke dit arbejde overskygge tid med venner og familie. Det er en skøn tid, hvor du holder af at være social og fri.

Familien/boligen

Du sætter gang i mange ting og skubber på familien, når der ikke lige sker noget. Du er åben for alle ideer undtagen dem, hvor der ikke sker noget sjovt og spændende. Alt andet end rutiner. Dem vil du nemlig væk fra. Det står sløjt til med boligprojekter. De kommer let til at tage for lang tid.

Kærligheden

Din partner har mange sjove påfund, og da du er imødekommende og åben, kan I få det virkelig sjovt. Der kan også være et lille skænderi ind i mellem, men det er hurtigt overstået. I finder på mange nye planer. Er du ikke i et forhold, kan mulighederne komme og gå. Alt foregår hurtigt her i sommer.

Sommerens bedste råd: Træd et skridt tilbage og se på det store billede.

Læs alt om stjernetegnet Vægten, og få ugens horoskop lige her