Vægten

Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver Vægtens sommer

Det store sommerhoroskop: Vægten

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Vægt - både på kærligheds- og jobfronten.

Vægten 24/9-23/10

Brug mere tid sammen med gode venner, det løfter humøret og giver dig ny inspiration. Du må gerne være lidt mere impulsiv og finde dine kreative evner frem, det motiverer dig. Sæt dig selv i centrum, og gør mere af det, du holder af i hverdagen.

Arbejdet

Du er virkelig god til at samarbejde med andre, og du finder på nye og kreative løsninger på de udfordringer, I står overfor. Du er den fødte leder, når du er der, så falder tingene på plads. Du har også en god mavefornemmelse i det daglige, og det hjælper dig, når du skal træffe hurtige beslutninger.

Familien/boligen

Det skal ikke være så alvorligt det hele, slip kontrollen lidt. Du kan være efter familien, fordi du gerne vil have styr på det hele, og det giver en dårlig stemning. Brug tid med børn, de viser dig, hvordan du finder ind til din sjove og fjollede side.

Kærligheden

Der er mulighed for flirt og romantik, hvor du færdes til daglig. Hold dig ikke tilbage, hvis du møder nogle spændende emner, det kan udvikle sig til noget fantastisk, hvis du er single. Hvis du har en partner, må du tænke over at slappe lidt mere af og slippe kontrollen. Det vil blive nogle dejlige sommermåneder, hvis du selv gør en indsats.

Sommerens bedste råd: Foretag dig noget sjovt, du ikke plejer at gøre.

 

Læs alt om stjernetegnet Vægten, og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn