stjernetegn kæreste
SPONSORERET indhold

Sådan er de forskellige stjernetegn som kæreste

Hvorfor har skorpionen en større tendens til at blive jaloux? Og hvad kan forklare vædderens store seksuelle appetit? Ifølge astrologien kan vores personlige karaktertræk kædes sammen med stjernerne. Astrolog Caritas Fischer forklarer her, hvordan de forskellige stjernetegn er som kæreste.

Af: Caritas Fischer Foto: Getty Images
03. maj. 2019 | Horoskop

vædderen-ansigt.jpg

Vædder (21. marts - 20. april)

Vædderen er først og fremmest en elsker! Den har enorm fysisk energi, som også viser sig i seksuel appetit. Den er fuldstændig åben i konflikter og kan eksplodere i vrede, som dog hurtigt driver over. Konflikterne er hurtigt glemt, så forvent ikke, at man kan referere til noget, der blev sagt i sidste uge. Vædderen er som en teenager i kærlighed uanset alder: det er en rutsjebanetur af forelskelse, skænderier og spontan sex. Den lever for spænding, og foretrækker konflikt fremfor kedsomhed.

tyren-ansigt.jpg

Tyr (21. april – 21. maj)

Tyren er en sensuel partner, som er meget tryghedssøgende. Den er dybt loyal og forventer det samme fra sin partner. Den viser sin kærlighed gennem det fysiske: sex, massage, kram, men også madlavning eller lækre gaver. Det kan være svært for tyren at snakke om sine følelser, så den har brug for ro og tryghed, før den åbner op. Hvis man elsker at diskutere, kan tyren nemt føle sig tromlet, og så bliver den stille. Tyrens følelser stikker dog dybt, og den kan godt gå og være såret længe uden at vise det.

tvillingen-ansigt.jpg

Tvilling (22. maj – 21. juni)

Tvillingen har brug for næsten konstant stimulering gennem samtale, selskab og vidensudveksling, hvilket den også forventer at få fra sin partner. Den er meget interesseret i sin partners tanker og holdninger, og forføres af humor og intelligens. Fordi den er så social, og har så mange venner og bekendte, kan en partner dog føle, at de ikke er den vigtigste person i tvillingens liv. Til gengæld vil tvillingen dog oftest forsøge at inkludere sin kæreste i sine venskaber.

krebsen-ansigt.jpg

Krebs (22. juni – 22. juli)

I et parforhold vil krebsen søge ubetinget kærlighed - næsten som om kæresten var et familiemedlem. Krebsens kæreste bliver også ofte hurtigt til en del af familien og vil modtage samme loyalitet og tillid. Krebsen viser sin kærlighed gennem instinktiv omsorg, og den elsker at tilfredsstille kærestens behov - emotionelle såvel som fysiske. Da krebsen ofte giver sig helt hen i et forhold ret tidligt, kan den blive dybt såret, hvis partneren holder igen eller ikke viser lige så meget hengivenhed.

løven-ansigt.jpg

Løve (23. juli – 23. august)

En løve vil gerne vise sin kæreste frem, og forventer derfor også at dens partner er ligeså velklædt og underholdende som den selv. Løven skal kunne være stolt af sin kæreste, og den elsker det, hvis andre er misundelige. Derfor føler løvens kæreste sig som universets centrum, feteret og beundret som en dronning. Denne passionerede tilbedelse kan dog forsvinde med ét, hvis løven føler sig kritiseret. Tilbedelse skal gerne gå begge veje i dette forhold. Hvis der opstår problemer, skal man gå diplomatisk til værks for ikke at såre løvens stolthed.

jomfruen-ansigt.jpg

Jomfru (24. august – 23. september)

Jomfruen som kæreste er krævende, men meget loyal. De vil altid kæmpe for at få forholdet til at virke, gerne gennem god kommunikation og analyse af hinandens gode og dårlige sider. De er fantastiske planlæggere, som kan stå for alt fra ferier til at få bilen sendt til reparation. De forventer dog også, at deres partner tager deres del af ansvaret i parforholdet, og kan nemt blive utilfredse, hvis de føler, at de står for alt det praktiske. Jomfruen viser sin kærlighed gennem små gestusser som en hjemmelavet middag eller en frisk buket blomster i et rent hjem.

vægten-ansigt.jpg

Vægt (24. september – 23. oktober)

Vægten elsker parforhold, og det kan mærkes! Som kæreste er vægten indstillet på at få forholdet til at virke. Den forsøger altid at se den andens synspunkt i en konflikt og har ikke noget problem med at give en undskyldning, hvis det kan skabe harmoni igen. Den elsker at snakke med sin kæreste om stort og småt og deler alt. Vægten kan dog have tendens til at læne sig for meget op af partneren, og skjule sin vrede eller frustration for at undgå konflikt, hvilket i sidste ende kan give større problemer, end hvis den havde været åben fra starten.

Skorpion-ansigt.jpg

Skorpion (24. oktober – 22. november)

Skorpionen ser kærlighed som en transformativ kraft, som kan ændre den for altid. De er derfor ikke interesserede i overfladiske affærer, der kun handler om fysisk tiltrækning. Skorpionen anser sex som en fysisk forlængelse af en stærk emotionel forbindelse, så de venter ofte med det, indtil de virkelig er investeret i partneren. De agerer gerne som terapeut for deres kæreste, og elsker at høre om deres mørkeste hemmeligheder. Fordi de investerer sig så dybt i andre, føler skorpionen sig ret emotionelt sårbar i et forhold, hvilket kan føre til frygt og jalousi.

skytten-ansigt.jpg

Skytte (23. november – 21. december)

Skytten elsker at møde nye mennesker og at flirte, så den har tendens til at starte mange forhold uden at lade sig binde til et fast. Selv når skytten er dedikeret til en kæreste, er det vigtigt, at den føler sig fri til at være sig selv og tage ud på eventyr alene, når den får lyst. Skytten fortæller altid sandheden, selv hvis det gør ondt; til gengæld har den ikke noget imod at sige undskyld bagefter. Den viser sin kærlighed ved at introducere sin kæreste for nye oplevelser, tanker og livsfilosofier, især hvis det sker på rejser.

stenbukken-ansigt.jpg

Stenbuk (22. december – 20. januar)

Stenbukken søger en livspartner, som den kan opbygge en tryg tilværelse med. Den føler sig motiveret af at skulle passe på den, den elsker - på en lidt traditionel måde. Når stenbukken giver sig hen til et forhold, mener den det seriøst! Den tror på ægteskab og er dybt loyal. Den har ingen illusioner om kærlighed, og ved udmærket godt, at det kræver arbejde og tålmodighed at få et forhold til at trives. Den kan ofte ikke lade være med at opføre sig som ens private jobcoach.

vandmanden-ansigt.jpg

Vandmand (21. januar – 18. februar)

Vandmanden er først og fremmest en god kammerat i et parforhold. Den vil gerne kunne dele alle dens tanker og idéer om livet med sin kæreste, men så absolut også mærke, at begge parter har deres personlige frihed. Den har ikke behov for at være sammen ligesom alle andre, og foreslår gerne alternative boformer eller regelmæssig adskillelse gennem f.eks. rejse. Vandmanden viser sin kærlighed ved at dele sine interesser og inkludere sin partner i dens alternative visioner for fremtiden.

fisken-ansigt.jpg

Fisk (19. februar – 20. marts)

Fisken søger en sjælepartner, som den kan smelte sammen med. Den er en enormt kærlig og uselvisk kæreste, som næsten ikke skelner mellem du og jeg. Den elsker at opleve natur og kunst sammen med sin partner - alt hvor man kan forsvinde ind i noget smukt sammen. Fordi kærlighed er rent instinkt for fisken, kan det være en udfordring at tale om forholdet, når problemer opstår, og derfor svært at finde konstruktive løsninger, der kræver en mere intellektuel indgangsvinkel.

Anbefalet til dig