stjernetegn krebs krystal

Foto: Emma Fjalland Lund - Ilustration: Tikkie Elsøe Her kan du blive klogere på, hvilke krystaller der passer godt til den kærlighedsfulde og trygge krebs.

Krebsens fødselssten: Her er dine 3 krystaller

Nogle krystaller passer ekstragodt til bestemte stjernetegn, og krebsen er ingen undtagelse. Her kan du blive klogere på, hvilke krystaller der passer godt til den kærlighedsfulde og trygge krebs. Lær de tre krystaller at kende her, og læs mere om stjernetegnet krebsen og dets krystaller.

Familien betyder alt for krebsen, som gerne påtager sig rollen som beskytter, forælder og vogter. Et varmt følelsesliv har høj prioritet hos dette vandtegn. Karneol, ferskvandsperler og regnbuemånesten giver gode energier, der styrker krebsenes intuition og tryghed.

Hvis du vil vide mere om, hvad de tre krystaller, der passer til dit stjernetegn, betyder, så læs med her.

Sådan er en krebs

Krebs

Krebsen er et vandtegn, som søger tryghed, nærhed og kærlighed. Krebs er gavmilde og følelsesprægede, og de tager sig af deres familie og nære venner.

De har det bedst, når de skaber, forskønner og pusler om deres hjem, så familie og venner kan trives og have det godt der.

Krebsene kan være meget følelsesladede og påvirkes let af andre mennesker. De har derfor brug for positiv feedback og for at føle sig bekræftede. Udfordringen for en krebs er ikke at miste perspektivet og hænge fast i sine følelser.

”Jeg er omgivet af kærlighed”
Krebsens affirmation

Disse tre sten passer godt til Krebsen:

 1. Karneol
 2. Regnbuemånesten
 3. Perlemor & ferskvandsperler

Karneol & krebsen

Giver krebsen energi til at lytte til sin mavefornemmelse. Krebsens følsomhed og omsorg for andre kan gøre, at den lytter mere til andres følelser end sine egne.

Krebsen karneol

EGENSKABER:

Kodeordene for en karneol er:

 • Intimitet
 • Appetit på livet
 • Oxytocin

En sten med kreativitet, mod og styrke. Den hjælper livslysten til at blomstre og giver kontakt til det kreative potentiale. Den beskytter mod misundelse, frygt og had og hjælper os til at give slip på sorg og bekymringer. Den formidler budskabet: ”Udlev din kærlighed og lyst!”

OM KARNEOL

Det er en kvarts, som stammer fra Indien.

CHAKRA: Navle

Vidste du at ... karneol siges at øge sexlysten og frugtbarheden hos både mænd og kvinder. Den siges også at beskytte mod abort. 

Regnbuemånesten & krebsen

Stenens kendetegn er taknemmelighed for livet. Når krebsen er i kontakt med sit følelsesliv og føler sig tryg, er glæden og lykken til stede.

Krebsen regnbunemånesten

EGENSKABER:

Kodeordene for en regnbuemånesten er:

 • Lykke
 • Gudindens kraft
 • Mirakler

Stenens magiske og livsbekræftende energi bringer dig i kontakt med følelser som forventning eller at ønske noget intenst fra hjertet.

OM REGNBUEMÅNESTEN

Det er en feldspat med en utrolig blå glans, som kan skifte til regnbuer.

CHAKRA: Alle

Vidste du at ... ferskvandsperler giver kærlighed, penge, beskyttelse og held.

Perlemor, ferskvandsperler & krebsen

Giver os den omfavnende og beskyttende moders energi.

Krebsen perlemor og ferskvandsperler

EGENSKABER:

Kodeordene for en perlemor og ferskvandsperler er:

 • Åndelig vejledning
 • Følelsesmæssig lægedom
 • Moderskab

Perler er stjerner, som er født i oceanernes dyb. De giver åndelig vejledning, oprigtighed og sandhed. Perler og perlemor symboliserer renhed, ærlighed og uskyld.

Perlemor, ferskvandsperler & krebsen

Perlemor er den beskyttelse, som muslingen danner på indersiden af sin skal for at beskytte sin sarte krop. Perlen dannes af muslingen, når et sandkorn sætter sig fast mellem skallen og kroppen.

CHAKRA: Krone

Vidste du at ... regnbuemånesten er den perfekte sten, hvis man vil begynde forfra og opleve livsstilsændringer og nye kapitler i livet.

Karneol siges at beskytte mod abort

Brug en karneol til healing - sådan gør du:

Søger du inspiration og nye skabende idéer? Så er karneol lige en sten for dig. Den giver et perfekt boost til din kreativitet, hvis du har den tæt på.

Sådan gør du:

Bær den om halsen, i lommen eller læg den på skrivebordet, så får du hurtigt ny, vidunderlig energi til nye projekter.

Krystaller venligst udlånt af tessies.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn og Krystaller

610x200_woordy_knap2.jpeg