stjernetegn skorpion krystal
SPONSORERET indhold

Skorpionens fødselssten: Her er dine 3 krystaller

Nogle krystaller passer ekstragodt til bestemte stjernetegn, og skorpionen er ingen undtagelse. Her kan du blive klogere på, hvilke krystaller der passer godt til den passionerede og modige skorpion. Lær de tre krystaller at kende her, og læs mere om stjernetegnet skorpionen og dets krystaller.

Af: Anna Flodberg Foto: Emma Fjalland Lund - Ilustration: Tikkie Elsøe
09. jun. 2022 | Horoskop | ALT.dk

Skorpionen er en rigtig menneskekender, som elsker og hader med samme intense glød. Gode egenskaber er intelligens, målbevidsthed og passion. Mindre gode er jalousi og mistænksomhed. Men med krystaller som malakit, granat og sort obsidian får skorpionen beskyttelse og mod til at åbne sit hjerte.

Hvis du vil vide mere om, hvad de tre krystaller, der passer til dit stjernetegn, betyder, så læs med her.

Disse tre sten passer godt til Skorpionen:

  1. Malakit
  2. Sort obsidian
  3. Granat

Malakit & skorpionen

Malakit er en hjerteåbner og en sten, der giver forandring, perfekt til skorpionens lidt mistænksomme side. Når skorpionen tør stole på sine følelser, kan dens visdom og store menneskekundskab få mere plads og sprede sit lys.

Skorpionen malakit

EGENSKABER:

En helende og afbalancerende sten. Den hjælper dig med at turde forandringen, til at slippe taget i fortiden og træde ind i forandringens og det levende livs myriader af muligheder.

OM MALAKIT

Det er et blødt mineral, der er følsomt over for syre og ammoniak. Den får sin farve fra kobber og findes over hele verden.

CHAKRA: Krone, hjerte og rod

Vidste du at ... den sorte obsidian er en beskyttende sten, som også kan rense auraen. Efter en stresset dag kan du ”kæmme” din aura med et stykke obsidian.

Sort obsidian & skorpionen

Med obsidian i lommen kan skorpionen føle sig tryg. Den giver ro og hjælper skorpionen med at acceptere sin sande natur.

Skorpionen sort obsidian

EGENSKABER:

Den symboliserer det feminine og passive. Dens beroligende og afbalancerende energi styrker vores nærvær og evne til at hvile i os selv.

OM SORT OBSIDIAN

Det er en form for vulkansk glas, som dannes ved vulkanudbrud. Den har været brugt siden stenalderen. Slå man en sten i stykker, bliver æggen meget skarp.

CHAKRA: Rod

Vidste du at ... granat er en sten, der er god til tiltrækning. Hvis du vil tiltrække en partner eller noget andet i den fysiske verden –så brug granat!

Granat & skorpionen

Skorpionen har brug for granaten for at finde tilbage til sin stærke urkraft, sine passionerede følelser og sin sensuelle seksualitet.

Skorpionen granat

EGENSKABER:

Den stimulerer vores kontakt med den guddommelige urkraft i os selv. Granatens kærlighedsfulde energi hjælper dig til at udleve din passion, din seksualitet, din vitalitet og vildskab.

OM GRANAT

Granum er latin og betyder udsæd eller frø, og granatæblet har store, smukke mørkerøde frø på størrelse med granatkrystallerne, som ofte er ret små af en sten at være.

CHAKRA: Rod

Vidste du at ... malakit absorberer negativ energi og kan bruges mod smerter eller spændinger i kroppen.

Krystaller venligst udlånt af tessies.dk