stjernetegn skytte krystal
SPONSORERET indhold

Skyttens fødselssten: Her er dine 3 krystaller

Nogle krystaller passer ekstragodt til bestemte stjernetegn, og skytten er ingen undtagelse. Her kan du blive klogere på, hvilke krystaller der passer godt til den nysgerrige og passionerede skytte. Lær de tre krystaller at kende her, og læs mere om stjernetegnet skytten og dets krystaller.

Af: Anna Flodberg Foto: Emma Fjalland Lund - Ilustration: Tikkie Elsøe
09. jun. 2022 | Horoskop | ALT.dk

Søger du eventyr, skal du omgås en skytte. De er selvstændige og nysgerrige og finder altid en ny vej til arbejde. En udfordring for skytter kan være deres undertiden svigtende selvtillid og for store entusiasme. Men krystaller som citrin, turkis og hæmatit hjælper dem til at få jordforbindelse og booster deres positive energier.

Hvis du vil vide mere om, hvad de tre krystaller, der passer til dit stjernetegn, betyder, så læs med her.

”Jeg slipper taget og tager imod det ukendte”

Skyttens affirmation

Disse tre krystaller passer godt til Skytten:

  1. Hæmatit
  2. Turkis
  3. Citrin

Hæmatit & skytten

Dens beroligende nærvær er perfekt til en overstimuleret skytte, som har brug for at lære at slappe af og holde begge ben på jorden.

Skytten hæmatit

EGENSKABER:

Hæmatit kaldes undertiden for intellektets eller sindets sten og hjælper os med at komme ned på jorden og ”sortere” ting i vores tanker. Den er afstressende, beskyttende og fremmer problemløsning. Står også for balancen mellem yin og yang, mandligt og kvindeligt.

OM HÆMATIT

Den er hyppigt forekommende i de malmrige bjerge i Sverige. Den kaldes også ”blodsten”, fordi vandet får farve som blod, når man sliber stenen.

CHAKRA: Rod

Vidste du at ... hæmatit siges at få sår og skader til at hele hurtigere og at stoppe blødninger.

Turkis & skytten

Turkis er decembers månedssten og en af skytternes yndlingssten. Dens energi giver skytten kontakt med sine drømme og visioner.

Skytten turkis

EGENSKABER:

Kodeordene for en turkis er:

  • Respekt for livet
  • Kærligheden
  • Helheden

Den siges at være forbundet med himlen og støtter dig i at udvikle integritet og stå ved dit ord. Fungerer også som beskyttende og støttende vejleder gennem det ubevidste.

OM TURKIS

Den findes hyppigst i USA, Indien, Tibet og Kina. Den mest efterspurgte turkis i USA hedder ”Sleeping beauty”.

CHAKRA: Hals og lykkepunktet

Vidste du at ... turkis er blevet brugt af både nordamerikanske oprindelige folk og tibetanske shamaner på grund af de beskyttende og åndelige egenskaber.

Citrin & skytten

Skyttens selvtillid vakler let, hvis tingene ikke går, som hun har tænkt sig. Citrin er derfor en perfekt ven, når selvfølelsen svigter.

Skytten citrin

EGENSKABER:

Citrin er en glad og positiv sten, som stimulerer os til at se det lyse i tilværelsen. Den hjælper os med at komme til udtryk i sociale sammenhænge, more os, le og lege. Citrin er intellektets og den udtryksfulde personligheds sten, og budskabet er: ”Du stråler!”

OM CITRIN

Det er en kvarts, som er nært beslægtet med både bjergkrystal og ametyst. Det er jernet i ametysten og citrinen, som giver stenene deres farve. Jernet bliver gult ved stærk varme.

CHAKRA: Solar plexus

Vidste du at ... citrin kaldes for krystalverdenens eget lille C-vitamin, da den er fyldt med kraft og lader dig op med energi.

Med en agatsten i lommen eller om halsen får du grønne fingre.

Krystaller venligst udlånt af tessies.dk