stjernetegn vandmand krystal
SPONSORERET indhold

Vandmandens fødselssten: Her er dine 3 krystaller

Nogle krystaller passer ekstragodt til bestemte stjernetegn, og vandmanden er ingen undtagelse. Her kan du blive klogere på, hvilke krystaller der passer godt til den fordomsfri og frihedselskende vandmand. Lær de tre krystaller at kende her, og læs mere om stjernetegnet vandmanden og dets krystaller.

Af: Anna Flodberg Foto: Emma Fjalland Lund - Ilustration: Tikkie Elsøe
09. jun. 2022 | Horoskop | ALT.dk

Frihed og retfærdighed er vigtige for lufttegnet Vandmanden, som gerne går sine egne veje og har sine meningers mod. Men krystaller, som forstærker vandbærerens bedste egenskaber, kan hjælpe denne med at udfolde sit fulde potentiale. Ametysten forstærker åndeligheden, akvamarinen sandfærdigheden, og labradoritten siger: ”Stol på dine evner, du er et mirakel”.

Hvis du vil vide mere om, hvad de tre krystaller, der passer til dit stjernetegn, betyder, så læs med her.

”Jeg kalder på mine højere guider, som vejleder mig”

Vandmandens affirmation

Disse tre sten passer godt til Vandmanden:

Ametyst & vandmanden

Er en vandbærers vigtigste sten, som understøtter hendes åndelige personlighed, giver overblik og en behagelig afslapning.

Vandmand ametyst

EGENSKABER:

Den mindsker stress, styrker din intuition, har healende kræfter, beskytter mod negative energier og lindrer søvnbesvær og bekymringer.

OM AMETYST

Ametyst er en sten med stærke og rensende vibrationer. Man kan bruge den til meditation og healing, fordi den har evnen til at berolige kroppens nervesystem. Stenen kan hjælpe dig, hvis du vil ud af en afhængighed, den er beroligende og hjælper dig til klarhed. Stenen forstærker din intuition og dit åndelige nærvær.

CHAKRA: Krone

Vidste du at... Ametysten er en stor hjælp for den, som vil frigøre sig fra et misbrug.

Akvamarin & vandmanden

En sten, der står for sandhed og oprigtighed. Vandbærerens følelsesmæssige side har brug for at holde sig til det sande i et univers, som stadig forandres, og som vandbæreren følger med i.

Vandmand akvamarin

EGENSKABER:

Den giver mod, beskyttelse og hjælper dig med at kommunikere.

OM AKVAMARIN

Den giver renhed, klarhed og mod i kommunikationen. Den hjælper dig, hvis du synes, at det er svært at tale offentligt, så du får mod og styrke til at udtrykke dig og lade dine følelser, dit intellekt og din ærlighed komme til orde.

CHAKRA: Hals

Vidste du at...hvis du er bange for at holde tale eller har et vigtigt møde, så bær en akvamarin rundt om halsen eller i lommen.

Labradorit & vandmanden

Stenen hører til Uranus, Vandbærerens planet. Krystallen står for at finde lyset i sig selv og er ifølge new age knyttet til Vandmandens tidsalder.

Vandmand labradorit

EGENSKABER:

Hjælper os til at se, at mennesket er et ”lysvæsen”. At vi har evnen til at overskride vores fortid og vores idéer om fremtiden og at favne den uendelige strøm af muligheder, som nuet tilbyder.

OM LABRADORIT

Det er en åndelig sten, som styrker din intuition og udvikler dine åndelige gaver. Det er en rigtig new age-sten, som lyser med en magisk indre kraft og hjælper os til at hente kraften frem i os selv.

CHAKRA: Hjerte, pande

Vidste du at... Labradorit er en krystal, som får det bedste frem i mennesker og med fordel kan placeres på arbejdspladser, i kundecentre og i butikker.

Krystaller venligst udlånt af tessies.dk