-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Skøn banankage med chokolade
En banankage bringer altid lykke - her får du opskriften på den helt klassiske banankage, som er lige til at tage med, når der skal deles kage ud i 'klassens time' eller på kontoret.
1 bradepande med banankage
Total:45 minutter
Ingredienser
- 6 æg
- 340 g sukker
- 200 g smeltet smør
- 250 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 2 moste bananer
- 200 g hakket mørk chokolade
- 100 g smeltet chokolade til at stænke kagen med.
Sådan bager du banankage:
- Pisk æg og sukker sammen, til det er skummende og lysegult. Rør derefter smørret i.
- Vend hvedemel og bagepulver sammen og rør det i dejen sammen med de mosede bananer. Vend til sidst det hakkede chokolade i.
- Fordel dejen i bradepande med bagepapir i og bag kagen i ovnen i 30 minutter i 175 grader.
- Køl den derefter ned på en bagerist og stænk den med smeltet chokolade: Tag en ske og „kast“ chokoladen frem og tilbage hen over kagen.
- Servér kagen, når chokoladen er størknet.
12 opskrifter på banankage
-
Marmoreret banankage med KitKat og Maltesers
-
Banankage med nødder og chokolade
-
Banankage med marcipan
-
Banankage med rugbrødschoko-crunch
-
Skøn banankage med chokolade
-
Kokos-banankage
-
Cofoco-kokkens opskrift på svampet banankage
-
Banankage med chokolade og appelsin
-
Banankage med kaffe
-
Banankage med kokos
-
Banankage med saltet karamel
-
Choko-banan-kage med passionsfrugt