-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Blomkåls-chowder med majs og spinat
Lækkker blomkåls-chowder med majs og spinat.
Blomkålschowder med majs og spinat
(4 pers.)
3 friske majskolber
2 spsk. olivenolie
½ blomkålshoved delt i buketter
8 små kartofler skåret i tern
1 liter grønsagsbouillon (hønsebouillon kan også bruges, hvis man ikke er vegetar)
1 dl fløde
friskrevet muskatnød efter smag
citronskal fra ½ citron
salt og peber
Topping:
¼ blomkål delt i små buketter
olivenolie
1 stor håndfuld spinat – vasket og slynget
bellis, syre eller andre spiselige blomster
1. Skær majsene fra kolberne. Gem majskornene fra den ene til topping. Kom olivenolie i en gryde, og rist blomkål, kartofler og majs i olien.
2. Dæk med bouillon og evt. lidt vand. Lad det simre ca. 20 minutter, til grønsagerne er møre.
3. Blend suppen med stavblender, og tilsæt fløden imens. Lad suppen få et opkog, og smag til med muskatnød, citronskal, salt og peber.
4. Rist blomkålsbuketter og majskerner i olie et par minutter. Anret suppen ved at komme frisk spinat i bunden af skålene, og hæld dernæst den varme suppe over. Pynt med blomkål, majs, bellis og syre.
TIP
Hvis det er en varm dag, så blend suppen uden fløde, og stil den på køl. Tag den ud, når den er kold, og blend igen sammen med fløden og et par isterninger. Smag til med salt, peber og citronskal. Undlad spinaten, men kom den varme topping i den iskolde suppe. Mums!
► SE OGSÅ: Clam chowder med torsk, muslinger og bacon