-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Brødæggebægre med cheddar
Overrask familien med sjove brødæggebægere med cheddar. De sjove æggebægere er formet, så der er plads til et æg, og er derudover fyldt med mild cheddar - en skøn tilføjelse til morgenbordet i påsken.
8 stk.
Ingredienser
- 25 g gær
- 3 dl lunkent vand
- 1 æg
- 1 tsk. salt
- 50 g reven mild cheddar
- 1 spsk. olivenolie
- 550 g hvedemel, gerne italiensk tipo 00
Desuden:
- 1 sammenpisket æg
- evt. tørret oregano til drys
Sådan gør du:
- Udrør gæren i vandet. Rør æg, salt, cheddar og olivenolie i. Tilsæt hvedemelet, og ælt dejen smidig. Stil dejen til hævning et lunt sted tildækket en times tid.
- Udrul dejen til 8 cirkler ca. 3 cm tykke. Læg dem på bagepapir. Lad dem efterhæve 15 min.
- Lav en fordybning i hver. Pensl brøddene med æg, og drys evt. med oregano. Bag brødene ca. 18 min. ved 225 gr. på midterste ovnribbe.
- Server brødene med blødkogte æg i.