-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Ceviche med lime, hyldeblomst og spidskål
Råmarineret fisk, ceviche, er en super sommerspise. Enten som forret eller let frokost.
Ingredienser
- Ceviche:
- 400 g hvid fisk – f.eks. en torskeart
- 1 lime
- lidt salt
- 1 tsk finthakket chili
- Salat:
- ½ agurk
- ½ rødløg
- ¼ spidskål
- ½ lille bundt dild
- lidt friske hyldeblomster
- 3 spsk olivenolie
- 2 spsk eddike f.eks.hyldeblomsteddike, se side 97
- Tilbehør:
- evt. brød
Sådan gør du
- Ceviche: Skær fisken i tynde skiver, og anret dem på et fad (husk, at den fisk, du anvender, skal være egnet til at spise rå – dvs. at den skal være super frisk og have været frosset ned, før du spiser den).
- Rør limesaft sammen med salt og chili. Dryp limemarinaden over fisken, og lad det trække i 10 minutter.
- Salat: Skær agurken i små tern. Pil og skær rødløget i små tern. Skær spidskålen i tynde strimler, og pluk dilden fint. Bland agurk, rødløg, spidskål, lidt hyldeblomster sammen med olivenolie, lidt eddike f.eks hyldeblomsteddike, salt og dild. Kom salaten over fisken, og drys med friske hyldeblomster. Server med brød.