-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Ceviche med lime, koriander og chili
Frisk, let og delikat, men selvfølgelig forudsat at der bruges den friskeste fisk, som kan opdrives.
4
Total:15 minutter
Ingredienser
- 300 g hvid, super frisk fisk, skåret i mellemstore tern,
- 1 rød chili, finthakket
- 1 dl grofthakket koriander
- 1 rødløg skåret i tynde både
- 2 lime, saften heraf
- ½ grapefrugt, saften heraf
- havsalt og friskkværnet peber
- Tilbehør:
- Avocado dryppet med lime og drysset med havsalt
- frisk brød.
Sådan laver du ceviche:
- Bland fisk, chili, koriander, rødløg, limesaft og grapefrugtsaft og smag til med havsalt og peber. Lad cevichen stå og trække et par minutter, imens avocadoen skæres i tern og dryppes med limesaft. Servér cevichen med det samme sammen med avocadoternene og et godt stykke brød til.
- Prøv også majsfritter med mango-bønne-salsa