-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Cremet saltkaramelmousse
Blød karamelmousse med fine strejf af salt og knasende karamelkugler på toppen. Simpelt og svært uimodståeligt! Den lækre dessert er en skøn fløjlsblød afslutning på en god middag - og du kan pynte den med fine karamelkugler og hindbærstøv eller små spiselige blomster.
Karamelmousse til 4-6 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- Karamelmousse:
- 120 g karamelchokolade, f.eks. Dulcey fra Valrhona eller Amber fra Summerbird
- 150 ml piskefløde
- 1 nip salt
- Pynt: små karamelkugler frysetørret hindbærstøv evt. spiselige blomster
Sådan laver du mousse med saltkaramel
- Karamelmousse:
- 1. Smelt karamelchokoladen i en skål over vandbad, og tag skålen af varmen.
- 2. Bring 50 ml fløde og salt til kogepunktet i en lille gryde, og hæld det over chokoladen, mens du rører i midten af skålen med en dejskraber. Fortsæt med at røre, til massen samler sig og får en smuk, blank overflade.
- 3. Pisk de resterende 100 ml fløde til let skum. Vend først lidt af skummet i chokolademassen, og vend derefter forsigtigt resten i.
- 4. Fordel moussen i små skåle, og sæt dem i køleskabet i minimum 4 timer eller natten over.
- Pynt: Pynt med karamelkugler, hindbærstøv og blomsterblade lige inden servering.