-
Her er seks effektive Ăžvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
SÄdan skal du reagere, hvis dit barn ser, fÞler eller hÞrer Ändeverdenen
-
Manifester dit drĂžmmeliv â 7 tips, der fĂ„r dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn pÄ, at du bliver besÞgt af en Änd
-
Er du bange for spÞgelser? Her er 5 tips til at blive venner med Ändeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sÄdan gÞr du
-
FĂžler du en sĂŠrlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortĂŠlle dig
-
Sommerfugle kan vĂŠre et tegn fra den Ă„ndelige verden â her er, hvad de betyder
Fastelavnsboller med chokoladecreme og moccaglasur
Det er tid til fastelavnsboller, og hvem kan modstÄ sÄdan en lÊkker bolle med chokoladecreme og moccaglasur.
18 stk.
Fastelavnsboller med chokoladecreme og moccaglasur
- Dej:
- 1 dl mĂŠlk
- 50 g gĂŠr
- 4 spsk. sukker
- 2 tsk. vaniljesukker
- 1 ĂŠg
- 200 g smĂžr
- ca. 400 g hvedemel
- 1 sammenpisket ĂŠg til pensling
- Creme:
- 1 ĂŠggeblomme
- Ÿ spsk. majsstivelse
- 1ÂŒ dl mĂŠlk
- Ÿ spsk. sukker
- korn af 1 stang vanilje eller 1 tsk. vaniljesukker
- 2 tsk. smĂžr
- 1 tsk. sukker
- 100 g hakket mĂžrk chokolade
- Moccaglasur:
- 4 dl flormelis
- 3 spsk. kakaopulver
- ca. 4 spsk. god stĂŠrk kaffe
- Pynt:
- evt. lidt hakkede pistacienĂždder
- Lun mÊlken, til den er fingervarm. Kom den i en skÄl. UdrÞr gÊren heri. TilsÊt sukker, vaniljesukker og Êg. Smuldr smÞrret i halvdelen af hvedemelet, og rÞr det i. Tag dejen ud pÄ bordet, og Êlt den med resten af hvedemelet. Lad dejen hÊve tildÊkket ca. 1 time.
- Pisk Êggeblomme, majsstivelse, mÊlk, sukker og udskrabede korn af vaniljestangen sammen i en gryde. Varm det op, og kog det igennem kort under piskning. Pisk smÞrret i. Kom cremen i en skÄl.
- Smelt chokoladen direkte i den varme kagecreme. DĂŠk cremen med husholdningsfilm, og kĂžl den af i kĂžleskabet.
- Rul dejen ud med en kagerulle i ca. 1 cmâs tykkelse. SkĂŠr den ud i 18 firkanter. Pensl dejen med sammenpisket ĂŠg. LĂŠg 2 tsk. creme pĂ„ hvert stykke. Saml dejen omkring fyldet.
- Pensl sammenfÞjningerne med sammenpisket Êg. SÊt bollerne med sammenfÞjningerne nedad pÄ bagepapir.
- Lad bollerne efterhĂŠve 15 min. Pensl dem med ĂŠg.
- Bag bollerne ca. 15-18 min. ved 200 gr. pÄ midterste ovnribbe, og lad dem kÞle af.
- RÞr flormelis, kakaopulver og kaffe til en glat glasur. Fordel glasuren pÄ fastelavnsbollerne. Pynt evt. med lidt hakkede pistacienÞdder pÄ toppen.
De bedste opskrifter pÄ fastelavnsboller
-
Nemme fastelavnsboller med slik
-
Fastelavnsboller med hindbĂŠrskum & karamelchokolade
-
Farmors bedste: Fastelavnsboller med marcipan og flĂždeskum
-
Forrygende fastelavnsboller
-
Fastelavnsknuder: Sjove og anderledes fastelavnsboller
-
Fineste fastelavnsboller med nougatcreme & kattepynt
-
Fastelavnsboller med chokolade og nĂždder
-
Fastelavnsboller med marmelade
-
LĂŠkre fastelavnsboller
-
Fastelavnsboller med chokoladecreme og flĂždeskum
-
Fastelavnsboller med flĂždeskum
-
Fastelavnsboller med chokoladecreme og moccaglasur
-
Fastelavnsboller med remonce
-
SkĂžnne fastelavnsboller med hindbĂŠrflĂždecreme
-
Fastelavnsboller med creme og syltetĂžj
-
Fastelavnsboller med mokka og chokolade
-
Fastelavnsboller med syltetĂžj og creme
-
Festlige fastelavnsboller
-
Fastelavnsboller med nougatfyld
-
Fastelavnsboller med ĂŠblekompot
-
Nemme fastelavnsboller