-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Fisk a la labskovs
Nem aftensmad med fisk - her har vi brugt laks, men andre slags fisk kan også bruges.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 25 min.
- Ikke fryse-egnet
- 600 g fisk (uden skind og ben, f.eks. laks eller torsk, terninger)
- 2 løg (finthakket)
- 2 spsk olie
- 4 stilke bladselleri (fintsnittet)
- 2 fed hvidløg (finthakket, kan udelades)
- 800 g store kartofler (i terninger)
- 5 dl bouillon
- 1-2 laurbærblade
- 5 stk. hel sort peber
- persille eller purløg
- salt og peber
- Tilbehør: groft brød
- Svits løg blanke i en gryde med olie.
- Tilsæt bladselleri og hvidløg og lad det simre et par min. Vend kartoffeltern i gryden og tilsæt bouillon og krydderier.
- Giv det et opkog, skru ned og lad det simre, til kartoflerne er møre – 12-15 min.
- Læg fisken på kartoflerne, læg låg på og lad det simre svagt 6-8 min. Hæld evt. overskydende væde fra og vend forsigtigt rundt i retten.
- Smag til med salt og peber og servér med persille eller purløg (evt. blandet med lidt citronskal) samt brød.