-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Grillede dadler med bacon og rosmarin
Start en hyggelig grillaften med en lækker haps fra grillen - her griller vi søde saftige dadler med rosmarin i midten og svøbt i bacon som en skøn lille forret til en hyggelig grillaften.
6 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 12 medjool dadler (store)
- 3 rosmarinkviste
- 125 g bacon
Sådan laver du grillede dadler med bacon
- Flæk dadler, og tag stenen ud.
- Skyl rosmarin, og skær i mindre stykker. Placer et stykke rosmarin i hver dadel i stedet for stenen.
- Vikl bacon om hver dadel. Sæt dadlerne på spyd. Grill dem på en hed grill i 3 min. på hver side, til baconen bliver sprød.
- Server dem til en glas kølig hvidvin, mens resten af middagen tilberedes.