-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Grønkålssuppe med græskar og appelsin
Denne suppe er en rigtig vitaminbombe, der mætter godt og giver energi til at komme igennem den mørke tid.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: ca. 30 min.
- Fryse-egnet
- 250 g grønkål (blade uden stilk)
- 100 g hokkaido græskar
- 2 løg (ringe)
- 1 spsk olie
- 7 dl grønsags- eller hønsebouillon
- 100 små pasta eller makaroni
- 1 økologisk appelsin (skal og saft)
- Tilbehør:
- Godt, groft hvedebrød
- Hak grønkålen groft. Flæk græskaret, fjern kerner og skær græskar i tern, gerne med skræl – den bliver blød, når den koges.
- Steg løg klare i olie, tilsæt græskarstykkerne og steg med nogle min.
- Tilsæt bouillonen sammen med et par stykker appelsinskal. Kog 10 min., tilsæt grønkålen og kog 5 min. mere.
- Tilsæt derefter pastaen og kog 10 min. mere. Den samlede kogetid er ca. 30 min., til alle grønsagerne er møre.
- Tag appelsinskallen op. Tilsæt appelsinsaft, og smag suppen til med salt.
- Servér rygende varm med godt brød.