-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Jordskoksuppe med karry og gurkemeje
4
Ingredienser
- 1 spsk god karry
- ½ spsk gurkemeje
- 1 spsk friskrevet ingefær
- 3 fed hvidløg,grofthakket
- lidt smør til svitsning
- 1 løg, grofthakket
- 750 g jordskokker, rengjorte og grofthakket, ikke skrællet
- 150 g kartofler rengjorte og grofthakket
- 1 æble, gerne Belle de Boskop, grofthakket
- 1 ½ dl god grøntsagsbouillon (gerne Morga fra Irma)
- ¼ dl piskefløde
Sådan gør du
- Svits karry, gurkemeje, ingefær og hvidløg i smør i en stor tykbundet gryde. Tilsæt løg og lad dem blive bløde. Tilsæt jordskokker og rør rundt i et par minutter. Bland nu kartofler og æble i. Tilsæt bouillon og lad suppen simre under låg til alle grøntsager er møre og kan moses. Blend suppen med en stavblender og måske skal du justere med mere væde. Kom piskefløde ved og varm suppen igennem.
- Server rygende varm og med en stor skål hvidkålsråkost med masser af persille, abrikoser og hasselnødder.