-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Linguine med pecorino, persille og pancetta
Nem og lækker aftensmad på 15 minutter. Helt perfekt til de travle hverdage.
4 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 400 g linguine (smal båndpasta)
- 2 tykke skiver pancetta i tern (el.lign. god bacon)
- ½ dl olivenolie
- 1 fed hvidløg, fintsnittet
- 100 g friskrevet tør pecorino (eller parmesan)
- 1 spsk. sort peber, knust i morter
- 1 håndfuld bredbladet persille
- grofthakket salt
Sådan gør du
- Kog pastaen al dente i rigeligt saltet vand.
- Rist pancettaen sprød på en pande. Tag af, og vask panden.
- Steg hvidløg gyldent i lidt olie på panden.
- Kom hvidløg, pancetta, pecorino, peber og olie i en stor skål sammen med pastaen, og vend godt rundt, så olie og ost lægger sig om pastaen.
- Drys persille over, krydr med salt, og server.