10 små randforme – de kan også bages i muffinforme
250 g smør
4 æg
250 g sukker
200 g hvedemel
200 g mandler, fint blendet
2 tsk. bagepulver
1 dl fløde
Annonse
saft og revet skal af 1-2 ubehandlede citroner
smør til formen
Glasur:
saft og skal af 1 ubehandlet citron
flormelis
Pynt:
spiselige blomster
frisk mynte
1 rød grape i skiver
cremefraiche
Annonse
1. Smelt smørret. Pisk æg og sukker skummende.
2. Rør smørret i dejen sammen med mel, blendede mandler, bagepulver, fløde, citronsaft og citronskal. Smør de små randforme med smør, og fordel dejen heri. Bag i ovnen ved 170 grader i ca. 25-30 minutter.
3. Vend de let afkølede kager forsigtigt ud på en rist. Rør en citronglasur sammen, og pynt kagerne med citronglasur, revet citronskal, blomster og et par mynteblade. Server med cremefraiche og grape i både.