-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Mazariner med lakridskaramel
Mazariner med et frækt pift af lakrids.
12 stk.
Total:50 minutter
Ingredienser
- Mazariner med lakridskaramel
- 250 g ren, rå marcipan
- 100 g blødt smør
- 100 g sukker
- 2 spsk. mælk
- 2 æg
- 75 g hvedemel
- 1½ tsk. vaniljesukker
- ½ tsk. bagepulver
- Topping:
- 1 dl piskefløde
- 100 g sukker
- 75 g smør
- 1 spsk. glukose el. flydende honning
- 100 g mandler
- 2 spsk. lakridspulver
Sådan laver du mazariner med saltkaramel
- Riv marcipanen på råkostjernet. Rør smør, sukker, marcipan og mælk sammen. Rør et æg i ad gangen. Bland hvedemel, vaniljesukker og bagepulver, og rør det i.
- Kom dejen i hjerteforme, f.eks. Eva Trios silikoneforme, eller brug hvide faste muffinforme. Bag først kagerne ca. 15 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe.
- Kog fløde, sukker, smør og glukose sammen ca. 3-4 min. Tilsæt hakkede mandler, og kog dem med 1 min. Vend lakridspulveret i.
- Tag kagerne ud, og fordel lakridskaramellen oven på kagerne. Bag kagerne yderligere ca. 12 min., til de er gyldne og gennembagte.
- Afkøl kagerne, inden du tager dem ud af formene. Har du bagt dem i muffinforme, kan du servere dem i formene.