-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Mazarinkager
Små søde mazarinkager er et hit blandt både børn og voksne. Prøv denne opskrift, hvor de toppes med chokolade og pyntes med nødder.
12-14 stks
Ingredienser
- ca. 400 g mørdej (se opskrift på citronmedaljer), overskuddet kan gemmes på køl i en uge eller fryses ned.
- Fyld:
- 100 g valnøddekerner
- 50 g kogt, kold kartoffel
- 2 æg
- 50 g smør
- 125 g sukker
- Pynt:
- chokolade og nødder
- Tryk dejen ud i 12-14 små forme, og skær kanten pæn. Mal nødderne fint, og mos kartoflen. Pisk æggene sammen med smør og sukker og derefter med nødder og kartofler.
- Fordel fyldet i formene, og bag de små kager ved 175 gr. i ca. 20 min. De er færdige, når de slipper formen.
- Lad kagerne blive helt kolde. Lidt før de skal serveres, pensles de med chokolade og pyntes med en nøddekerne.