-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Mazarinkager
Små søde mazarinkager er et hit blandt både børn og voksne. Prøv denne opskrift, hvor de toppes med chokolade og pyntes med nødder.
12-14 stks
Ingredienser
- ca. 400 g mørdej (se opskrift på citronmedaljer), overskuddet kan gemmes på køl i en uge eller fryses ned.
- Fyld:
- 100 g valnøddekerner
- 50 g kogt, kold kartoffel
- 2 æg
- 50 g smør
- 125 g sukker
- Pynt:
- chokolade og nødder
- Tryk dejen ud i 12-14 små forme, og skær kanten pæn. Mal nødderne fint, og mos kartoflen. Pisk æggene sammen med smør og sukker og derefter med nødder og kartofler.
- Fordel fyldet i formene, og bag de små kager ved 175 gr. i ca. 20 min. De er færdige, når de slipper formen.
- Lad kagerne blive helt kolde. Lidt før de skal serveres, pensles de med chokolade og pyntes med en nøddekerne.