-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Mørbradgryde med søde kartofler og appelsin
Simremad af den hyggelige og varmende slags, bl.a. med mørbrad, appelsin, søde kartofler og fennikel – fint krydret med kanel og serveret med couscous. Her får du opskriften på en mørbradgryde, der ikke vælter kalorieregnskabet.
Næringsindhold
- Energi pr. person:490 Kcal
- Fedt:17 %
- Protein:25 %
- Kulhydrat:58 %
Mørbradgryde til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 350 g afpudset svinemørbrad
- 1 spsk hvedemel
- salt, friskkværnet peber
- 1 spsk olivenolie
- 500 g søde kartofler i et par cm store tern
- reven skal og saft af 1 ubehandlet appelsin
- ca. 6 dl grøntsagsbouillon
- 1 lille stang kanel
- 2-3 fennikler i kvarte
- Servering:
- Hakket, bredbladet persille
- 2 dl couscous.
Sådan laver du mørbradgryde med søde kartofler
- Skær mørbraden i ca. 1 cm tykke skiver, bank dem evt. let med bagsiden af hånden og vend dem i mel, krydret med salt og peber. Ryst overflødigt mel af og brun skiverne på begge sider i olie.
- Bland kartoflerne ved og rør. Tilsæt appelsinsaft og -skal samt bouillon og kanelstang og lad det hele snurre, til kartoflerne er halvmøre.
- Læg fenniklerne i og lad retten snurre videre, til grøntsagerne er møre, men stadig har lidt bid.
- Smag til med yderligere krydderier, og servér retten med hakket, bredbladet persille og couscous.