-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Nem gryderet: Kyllingegryde med champignon, squash og kartofler
Når det er koldt udenfor, er der intet bedre end en varm gryderet at lune sig på. Prøv denne lækre og nemme version med kylling og grøntsager. Den nemme gryderet med kylling smager dejligt og mætter godt. Servér evt. med et godt flute eller et saftigt madbrød til. Velbekomme!
4 personer
Ingredienser
- 500 g kyllingebrystfilet
- 2 porrer
- 1 squash, ca. 250 g
- 500 g kartofler
- 250 g champignon
- 5 dl bouillon
- 2 timiankviste
- 1 dl fløde
- 1 dl cremefraiche 38 %
- salt og peber
- evt. timiankviste
Sådan gør du:
- Skær kyllingen i tern. Rens porrerne, og skær dem i skiver. Skær squashen i tern. Skræl kartoflerne, og skær dem i tern.
- Kog bouillonen op i en gryde, og kom kylling, porre, squash og kartofler i. Tilsæt et par timiankviste.
- Kog op, og lad det simre ca. 15 min. under låg.
- Rens champignonerne, og skær dem i kvarte. Rist dem på en tør pande, og sæt til side.
- Tilsæt fløde og cremefraiche. Kog kort igennem, og smag til med salt og peber.
- Kom de stegte champignoner i gryderetten.
- Pynt evt. med timian og servér evt. med et godt Madbrød