-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Nye kartofler med urtedip
Nemmere kan det ikke gøres!
Nye kartofler med urtedip
Tid:
ca. 20 min.
(4 pers.)
800 g små kartofler
1 håndfuld krydderurter, f.eks. purløg,
persille, løvstikke eller kørvel
2 dl cremefraiche 18 %
½ dl olivenolie
Annonce
1 fed hvidløg
salt og peber
1. Skrub kartoflerne, og kog dem lige netop møre.
2. Hak urterne, og rør med cremefraiche, olivenolie, presset hvidløg, salt og peber. Server kartoflerne med urtedippen.
► SE OGSÅ: Sprøde kartoffel-croutoner
► SE OGSÅ: Kartoffelsalat med løvstikkecreme
► SE OGSÅ: Grillede kartofler med sommerbær, urter og gedeost