Agurkesalat med grape, lime, ingefær og mynte
SPONSORERET indhold

Agurkesalat med grape, lime, ingefær og mynte

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Salaten er ikke klassisk indisk – men inspireret af en relish med masser af friskhed, syrlighed, sødme og det hotte fra chilien.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
10. okt. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 agurk
½ lille rødløg
2 røde grapefrugter eller 1 pomelo
1 tsk fintrevet ingefær
1 tsk finthakket chili
1½ tsk sukker
½ tsk salt
1 lime, saft heraf
2 kviste grøn mynte, bladene heraf

Sådan gør du

Skræl agurken, og skær den i tynde skiver. Pil løget, og skær det i tynde skiver. Skær skrællen af grapefrugterne – halvér dem, og skær dem i skiver. Bland grapefrugtstykkerne med ingefær, chili, sukker, salt, limesaft og mynte. Vend agurkestykkerne i sammen med rødløg og lidt ekstra mynte, og spis salaten som en frisk forret inden hovedretten eller som det friske spark efter hovedretten.

SE OGSÅ på Gastro.dk: 7 supper til den kolde tid

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter