Vegetarretter
SPONSORERET indhold

All-in-one tofupande

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Jeg er vild med tofu. Jeg er især glad for den faste tofu fra Nagel, der fås hos Helsekosten. Husk, at silketofu ikke kan bruges til en ret som denne.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
21. mar. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
Hovedret eller morgenmad til 3-4

Ingredienser

200 g røget tofu
2-3 portobellosvampe
olivenolie
2 squash (eller 1 stor)
3 fed hvidløg
250 g baby pinat
3-4 spsk soja eller tamari
4 æg

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader. Skær tofuen i tern og svampene i skiver. Rist begge dele i oliven-
olie på en varm pande (den skal kunne gå i ovnen). Skær squashen i grove tern, og kom dem med på panden. Rist et minut eller to. Skær hvidløget i tynde skiver, og kom dem med i ½ minuts tid. Kom spinat på kort. Krydr med soja, og slå fire æg ud, som til spejlæg, oven i alt det grønne, på den varme pande.

Sæt panden i ovnen i ca. 15 minutter, eller til æggene har sat sig.
Server straks retten, eventuelt med groft brød til.

PRØV OGSÅ: Smørstegt kål i gorgonzolasauce med bagte løg

PRØV OGSÅ: Agurkesalat med feta og granatæble

PRØV OGSÅ: Dampet laks med dildsovs og asparges