Ingredienser
2 andebrystfileter a 300 g
salt, peber
200 g pasta, f.eks. rør
Rød pesto:
3 friske tomater
4 soltørrede tomater fra oliemarinade
1 fed hvidløg
30 g parmesanost
25 g hasselnødder
1 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
2 spsk. kogevand fra pastaen
1/2 tsk. salt
peber
Pynt:
2 tomater
1 forårsløg
persille eller basilikum
Tilbehør: evt. krølsalat blandet med rød peber, blomkålsbuketter og agurk dryppet med citronsaft
- Læg andebrystfileterne i en smurt bradepande, krydr med salt og peber, og stil fadet i ovnen ved 225 gr. i ca. 25 min. På midterste ovnribbe.
- Skær fedtet af kødet. Skær kødet i tynde, skrå skiver.
- Skold og flå tomaterne, halver dem, og skrab saft og kerner ud, det skal ikke bruges. Kom alle ingredienser til pestoen i en blender eller foodprocessor, og miks det til en jævn masse.
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte. Vend pestoen i pastaen. Pynt med tomater i tern, snittet forårsløg samt basilikum eller persille. Server pastaen til andekødet.