Asparges på butterdej
SPONSORERET indhold

Asparges på butterdej

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
12. aug. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers.)

Ingredienser

4 plader butterdej
4 skiver lufttørret skinke
ca. 20 grønne asparges
4 spsk. smuldret gedefeta
grønt til anretning

  1. Tø dejen op på et viskestykke, skær en ridse halvt gennem dejen med en skarp kniv ca. 2 cm inden for kanten hele vejen rundt, og prik bunden tæt med en gaffel.
  2. Hak skinken groft, og fordel den på midten af butterdejen. Gør aspargeserne i stand, og skær dem til, så de kan lægges i den inderste firkant af dejen. Drys med smuldret feta. Bag forretten ved 200 gr. i ca. 25 min., eller til kanten er hævet op og smukt gylden.