SPONSORERET indhold
Bagte græskar med græskarmayonnaise
4
Ingredienser
1 græskar, udkernet og skåret i skiver
2 spsk olivenolie
½ appelsin, saften heraf
1 tsk spidskommen
Havsalt
Græskarmayonnaise
100 g græskarkerner
2 fed hvidløg
2 æggeblommer
½ citron, saften heraf
4 spsk koldpresset olie – evt. græskarkerneolie
2 dl olivenolie.
Sådan gør du
Græskarret lægges i et ildfast fad, og oliven og appelsinsaft hældes over. Krydr med spidskommen og havsalt. Bages i 40 min på 80 grader.
Græskarmayonnaise
Kværn græskarkernerne til mel i en kaffekværn. Kom det i en foodprocessor, og tilsæt hvidløg, æg-geblommer og citronsaft. Tilsæt først græskarolien i en tynd stråle og derefter den anden olie under konstant piskning – ligesom hvis du laver mayonnaise.