Bechamelsauce
SPONSORERET indhold

Sådan laver du bechamelsauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det er ikke spor svært selv at lave bechamelsauce - her får du opskriften på den helt klassiske hjemmelavede bechamelsauce.

Af: Nadia Mathiasen Foto: Chris Tonnesen
10. nov. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
Bescamelsauce til 4 personer | Total: 10 min

Ingredienser

25 smør
3 spsk. mel
5 dl sødmælk
En håndfuld revet ost
½ tsk. stødt eller fintrevet
muskatnød
Salt, peber

Sådan laver du bechamelsuace

1. Smelt smørret i en tykbundet gryde, og lad det bruse af.


2. Tilsæt mel, og rør grundigt. Pisk mælken i lidt efter lidt, så der dannes en tyk sauce uden klumper.

3. Tilsæt nu resten af ingredienserne, lad det simre, til osten er smeltet, og smag til.

 

SE OGSÅ: Brug becamelsaucen til en skøn vegetarisk lasagne. Få opskriften på lasagne med svampe og spinat her