-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Pomeransbiscotti med mørk chokolade
Du tænker nok ikke på biscotti som en klassisk julesmåkage, men prøv denneudgave med pomerans, nødder, chokolade og kardemomme – det er lige, så englene synger.
Pomeransbiscotti med mørk chokolade
Tid: ca. 30 min. plus hvile- og bagetid
(ca. 50 stk.)
100 g pomerans
50 g hasselnødder
50 g god mørk chokolade
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
½ tsk. stødt kardemomme
150 g sukker
2 æg str. L
2½ spsk. rapskimolie
1 æg til pensling 1.
1. Hak pomerans, hasselnødder og chokolade groft, og bland det sammen med hvedemel, bagepulver, salt, kardemomme og sukker.
2. Tilsæt æggene et ad gangen, og saml dejen med olien. Stil dejen køligt ½ time.
3. Tænd ovnen på 175 grader.
4. Del dejen i fire, og rul den til pølser på ca. 2 cm i diameter på et meldrysset bord. Læg stængerne på en bageplade med bagepapir, og bag i ca. 20 min.
5. Sænk varmen til 150 grader.
6. Afkøl stængerne lidt, og skær dem i 1 cm tykke skiver på skrå. Tør kagerne i ovnen i ca. 20 min., til de er gyldne i skærefladen.