Canapeer med spegeskinke og urte-æggestand
SPONSORERET indhold

Canapeer med spegeskinke og urte-æggestand

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
18. dec. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(8 stk.)

Ingredienser

smør
8 ristede brødcirkler, 5-6 cm i diameter
8 tynde skiver spegeskinke, gerne Skagenskinke el. Aalbæks parmaskinke
Urte-æggestand:
2 æg
½ dl vand
½ tsk. salt
peber
1 spsk. hakket persille
1 spsk. hakket purløg
Pynt:
purløg og persille

  1. Pisk æggene let sammen med vand. rør salt, peber og krydderurter i. smør en form (f.eks. en lille aluform til leverpostej). Kom æggemassen i, formen må kun være fyldt to tredjedele op. dæk formen med alufolie. Læg en gryderist i bunden af en gryde (eller et par stykker køkkenrulle). stil æggemassen herpå. fyld kogende vand i gryden, så det når ca. halvt op på formens sider. Læg låg over. Lad æggemassen stivne ca. ½ time. Vandet skal være lige omkring kogepunktet, men må ikke koge. Køl æggestanden helt af, og skær den i skiver.
  2. Smør brødene med smør, og fordel skinken over. Pynt med æggestand og friske krydderurter.