Cremet chiagrød
SPONSORERET indhold

Cremet chiagrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne chiagrød smager af den skønneste chailatte. Krydret, lunende og sød. Opskriften er lidt anderledes end den chiagrød, de fleste laver, da alle ingredienserne blendes sammen. Det gør, at du ikke får en grød fyldt med små frø, men i stedet en helt glat og cremet konsistens.

Af: Redaktionen
19. feb. 2019 | Opskrift | ALT for damerne
1 portion eller 2 små glas

Ingredienser

2 dl vand
2 spsk chiafrø
2-3 bløde dadler
1 spsk mandelsmør (se boks t.v.) (kan undlades)
1 tsk kanel
½ tsk vaniljekorn
1 knsp stødt ingefær
1 knsp stødt allehånde
1 nip salt

Forslag til topping:
ristede kokosflager blåbær brombær

Sådan gør du

  1. Blend alle ingredienserne til chiagrøden sammen i en blender eller foodprocessor, indtil du får en helt glat konsistens.
  2. Hæld grøden op i en skål eller glas, og stil den i køleskabet i 20 minutter eller natten over, så den kan sætte sig.
  3. Top grøden med din ønskede topping. Her bruger jeg ristede kokosflager, blåbær og brombær, hvilket er en skøn kombination til den krydrede grød.

Anbefalet til dig