
SPONSORERET indhold
Crumblecake med solbær og hindbær
Crumblecake med solbær og hindbær er en fantastisk kage og meget nem at lave.
6 personer |
Total: 50 min
Ingredienser
Crumblecake med solbær og hindbær
300 g solbær
300 g hindbær
100 g sukker
korn af 1 vaniljestang eller 2 tsk. vaniljesukker
Desuden:
125 g smør
150 g hvedemel
150 g sukker
Pynt:
sigtet flormelis
Tilbehør:
flødeskum
Sådan laver du crumble med solbær og hindbær
- Skyl bærrene, og fordel dem i et smurt ovnfast fad.
- Bland sukker og vaniljekorn, og drys det over bærrene.
- Smuldr smørret i hvedemel og sukker, til det er som revet ost. Drys det over bærrene.
- Bag kagen på midterste ovnribbe ved 200 gr. ca. 40 min. Pynt med sigtet flormelis.
- Server lun eller kold med flødeskum til.