Crumblecake med solbær og hindbær
SPONSORERET indhold

Crumblecake med solbær og hindbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Crumblecake med solbær og hindbær er en fantastisk kage og meget nem at lave.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
06. jul. 2017 | Mad | Hendes Verden
6 personer | Total: 50 min

Ingredienser

Crumblecake med solbær og hindbær
300 g solbær
300 g hindbær
100 g sukker
korn af 1 vaniljestang eller 2 tsk. vaniljesukker

Desuden:
125 g smør
150 g hvedemel
150 g sukker

Pynt:
sigtet flormelis

Tilbehør:
flødeskum

Sådan laver du crumble med solbær og hindbær

  1. Skyl bærrene, og fordel dem i et smurt ovnfast fad.
  2. Bland sukker og vaniljekorn, og drys det over bærrene.
  3. Smuldr smørret i hvedemel og sukker, til det er som revet ost. Drys det over bærrene.
  4. Bag kagen på midterste ovnribbe ved 200 gr. ca. 40 min. Pynt med sigtet flormelis.
  5. Server lun eller kold med flødeskum til.

 

Anbefalet til dig