-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
De dejligste dadelkugler
Vi kan ikke holde jul uden en omgang lækre dadelkugler eller havregrynskugler. De er nemme at lave, og i denne version får de smag fra varme chaikrydderier.
30 stk.
Total:20 minutter
Ingredienser
- 250 g dadler (vægt med sten)
- 2 spsk kakao
- 25 g havregryn
- 30 g hasselnødder
- 1 tsk vaniljepaste
- 1 tsk stødt ingefær
- ½ tsk kanel
- ½ tsk stødt nellike
- 100 g ristede, hakkede hasselnødder til at trille i
Fremgangsmåde
- Fjern stenene fra dadlerne. Kom dem i en foodprocessor sammen med kakao, havregryn, hasselnødder, vaniljepaste, ingefær, kanel og nelike.
- Hak det sammen til en ensartet masse. Tril massen til små kugler – vask evt. hænderne undervejs, da de bliver ret snaskede af det.
- Tril kuglerne i hakkede ristede hasselnødder, og opbevar dem køligt.
Tip: Kan også trilles i kakao, flormelis eller kokosmel.