sunde dessert opskrifter daddelkugler
SPONSORERET indhold

De dejligste daddelkugler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Få opskriften på disse super lækre daddelkugler - mums.

Af: Ditte Ingemann
05. nov. 2014 | Opskrift | Fit living
10 stk.

Ingredienser

12 sol tørrede dadler uden sten
1 tsk kokosolie
2 spsk raw kakaopulver
2 spsk hasselnødder
1 tsk ren vaniljepulver
1 tsk rå lakridspulver evt. en smule vand

PYNT:
kakaopulver, kokos og sesam

Sådan gør du:

Skær dadlerne i små stykker. Varm en pande godt op, kom kokosolie på og steg daddelstykkerne i nogle få minutter, indtil de bliver helt bløde − det gør det meget nemmere at blende dadlerne efterfølgende. Kom dadler, kakao, hasselnødder, vanilje og lakridspulver i en blender eller foodprocessor og blend, indtil det bliver til en ensartet masse, tilsæt evt. lidt vand undervejs. Smag massen til, tril små kugler af massen og rul dem i kakao, sesamfrø, kokos eller andet godt. Opbevares i køleskabet, hvor de kan holde sig friske i ca. en uge.

Ditte om dadelkuglerne:
Dadler er meget energitætte og kan indeholde op til 70 % sukker, så lad dig ikke snyde, spis dem med måde, selv om det er svært at styre sig med disse godbidder.

Opskriften er fra kogebogen "Sunde Søde Sager" skrevet af madblogger og kogebogsforfatter Ditte Ingemann.