
SPONSORERET indhold
Double cheddar cheeseburger med karamelliserede rødløg
Der findes burgere... Og så findes der helt overdådige og over-the-top burgere. Denne double cheddar cheeseburger med karamelliserede rødløg hører klart til den sidste kategori. Få opskriften her:
Double cheddar cheeseburger med karamelliserede rødløg til 4 personer |
Total: 40 min
Ingredienser
4 rødløg
1 spsk smør
½ dl balsamicoeddike
2 spsk rørsukker
groft salt
sort peber
800 g hakket oksekød
1 spsk olie
8 skiver cheddar
4 burgerboller
salatblade
ketchup – brug den hjemmelavede. Få opskriften her:
Fritter med hjemmelavet ketchup på bagte tomater
Sådan laver du cheeseburger:
- 1. Skær løgene i både og smelt smørret i en pande. Steg løgene ved svag varme et par min, og tilsæt så balsamico, rørsukker, ½ tsk groft salt og lidt sort peber. Lad løgene stå og simre, mens balsamicoen koger ind og bliver til en tyk sirup sammen med sukkeret. Når siruppen er godt tyktflydende efter ca. 5-8 min slukkes for varmen. 2. Form kødet til 8 hakkebøffer (eller fire store alt efter om du vil have en eller to bøffer i din burger), og krydr dem på hver side med salt og peber. Varm olien i en pande og steg bøfferne 5 min på den ene side. Vend dem, kom en skive ost på hver bøf og steg videre i 5 min mens osten smelter.3. Varm bollerne i ovnen eller på en brødrister og læg dem sammen med salatblade, bøffer, karamelliserede løg og ketchup.
SE OGSÅ: Jordbær-honning milkshake
Tip:
Du kan også lave kyllingeburgere med et halveret kyllingebryst i hver burger og evt. lidt guacamole. Smager også godt sammen med de karamelliserede løg.