
Focacciabrød med rosmarin og parmesan
10 stk.
Ingredienser
- 10 g gær
- 4 dl lunkent vand
- 1 tsk. salt
- 2 spsk. olivenolie
- 100 g durumhvedemel
- ca. 450 g pizzamel el. hvedemel
- Desuden:
- 4 spsk. friskhakket rosmarin
- 50 g parmesanost
- 3 spsk. olivenolie
- 1 tsk. flagesalt
- Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrigeingredienser, og ælt dejen grundigt, så denbliver smidig. Lad dejen hæve tildækket i enskål ca. 3 timer.
- Del dejen i 10 kugler. Pres dem flade, såder bliver ca. 1 cm tykke cirkler ud af det.Lad dem efterhæve 15 min.
- Prik fordybninger med fingrene. Rørfinthakket rosmarin, revet parmesan ogolivenolie sammen, og smør det på brødene.Drys med salt. Bag brødene ca. 15 min. ved225 gr.