SPONSORERET indhold
Focacciabrød med rosmarin og parmesan
10 stk.
Ingredienser
10 g gær
4 dl lunkent vand
1 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
100 g durumhvedemel
ca. 450 g pizzamel el. hvedemel
Desuden:
4 spsk. friskhakket rosmarin
50 g parmesanost
3 spsk. olivenolie
1 tsk. flagesalt
- Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen grundigt, så den bliver smidig. Lad dejen hæve tildækket i en skål ca. 3 timer.
- Del dejen i 10 kugler. Pres dem flade, så der bliver ca. 1 cm tykke cirkler ud af det. Lad dem efterhæve 15 min.
- Prik fordybninger med fingrene. Rør finthakket rosmarin, revet parmesan og olivenolie sammen, og smør det på brødene. Drys med salt. Bag brødene ca. 15 min. ved 225 gr.