Grove rosinboller
SPONSORERET indhold

Grove rosinboller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv denne grove variant af rosinbolle - du vil elske den!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jesper Glyrskov
30. jun. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
20 stk.

Ingredienser

Grove rosinboller
25 g gær
4 dl lunkent vand
11⁄2 dl kærnemælk
1 spsk. olie
11⁄2 tsk. salt
1 spsk. flydende honning
2 dl rosiner
2 dl havreklid
300 g sigtemel
ca. 340 g hvedemel

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser undtagen hvedemelet. Lad dejen hæve 15 min. Kom hvedemelet i, og ælt dejen sammen, til den er smidig. Stil dejen til hævning ca. 1 time tildækket et lunt sted.
  2. Slå dejen ned, og form ca. 20 boller. Lad dem efterhæve under et klæde i ca. 15 min. Bag bollerne ved 200 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.

Anbefalet til dig