Gryderet med rodfrugter, linser og oksekød
SPONSORERET indhold

Gryderet med rodfrugter, linser og oksekød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Herlig simremad der passer sig selv, når først forarbejdet er gjort. Find opskriften på den lækre gryderet her!

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
04. jan. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
4-6 personer

Ingredienser

1 kg skært oksekød
1 løg
2 fed hvidløg
5 dl grøntsags bouillon
1 laurbærblad
5-8 sorte hele peberkorn
1 bundt bredbladet persille
200 g grønne linser
200 g knoldselleri
200 g pastinak
6 gulerødder

Sådan gør du

  1. Skær kødet i store tern. Pil og hak løget. Svits kød og løg i olie.
  2. Hæld grøntsagsbouillon henover. Tilsæt laurbærblad og peberkorn i gryden. Tag 3 persillestilke fra persillebundtet, og kom det i gryden. Lad kødet simre i 20 min.
  3. Skyl linserne under rindende vand, og kom dem i gryden.
  4. Rengør selleri, pastinak og gulerødder. Skær dem i grove stykker. Kom grøntsagerne i gryden, og læg låg på. Kog det hele i 15 min.
  5. Fjern persillestilkene fra gryden.
  6. Skyl og slyng persillen tør. Hak den groft. Vend den friskhakkede persille i retten lige inden servering.

Anbefalet til dig