Havregrynskugler

Foto: Thomas Hergaard Havregrynskugler som påskeæg

Opskrift på havregrynskugler som påskeæg

Havregrynskugler som påskeæg

Forkæl dig selv og dine nærmeste med lækre havregrynskugler, og nyd smagen af chokolade, appelsin og kokos.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate ca. 20 stk. havregrynskugler
Ingredienser

Havregrynskugler som påskeæg

125 g havregryn
75 g mørk chokolade (smeltet)
50 g flormelis
2-3 spsk appelsinjuice
50 g kokosmel

Sådan laver du havregrynskugler som påskeæg


Bland havregryn med smeltet chokolade og flormelis. Tilsæt appelsinjuice til en passende konsistens.


Hvis massen er meget blød, sættes den lidt i køleskab, før den formes til små æg, der trilles i kokosmel.


Sæt dem i køleskab i ca. 30 min., til æggene er faste.

 

SE OGSÅ: Havregrynskugler med kakao

SE OGSÅ: Påskeæg med pistacie og syltet ingefær

SE OGSÅ: Hjemmelavede påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Havregrynskugler, Påskeæg og Dessert