Havregrynskugler
SPONSORERET indhold

Havregrynskugler som påskeæg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Forkæl dig selv og dine nærmeste med lækre havregrynskugler, og nyd smagen af chokolade, appelsin og kokos.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
13. sep. 2015 | Mad | Hjemmet
ca. 20 stk. havregrynskugler

Ingredienser

Havregrynskugler som påskeæg

125 g havregryn
75 g mørk chokolade (smeltet)
50 g flormelis
2-3 spsk appelsinjuice
50 g kokosmel

Sådan laver du havregrynskugler som påskeæg


Bland havregryn med smeltet chokolade og flormelis. Tilsæt appelsinjuice til en passende konsistens.


Hvis massen er meget blød, sættes den lidt i køleskab, før den formes til små æg, der trilles i kokosmel.


Sæt dem i køleskab i ca. 30 min., til æggene er faste.

 

SE OGSÅ: Havregrynskugler med kakao

SE OGSÅ: Påskeæg med pistacie og syltet ingefær

SE OGSÅ: Hjemmelavede påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids