
Opskrift på havregrynskugler som påskeæg
Havregrynskugler som påskeæg
Forkæl dig selv og dine nærmeste med lækre havregrynskugler, og nyd smagen af chokolade, appelsin og kokos.
plate
ca. 20 stk. havregrynskugler
Ingredienser
Havregrynskugler som påskeæg
125 g havregryn
75 g mørk chokolade (smeltet)
50 g flormelis
2-3 spsk appelsinjuice
50 g kokosmel
Sådan laver du havregrynskugler som påskeæg
Bland havregryn med smeltet chokolade og flormelis. Tilsæt appelsinjuice til en passende konsistens.
Hvis massen er meget blød, sættes den lidt i køleskab, før den formes til små æg, der trilles i kokosmel.
Sæt dem i køleskab i ca. 30 min., til æggene er faste.
SE OGSÅ: Havregrynskugler med kakao
SE OGSÅ: Påskeæg med pistacie og syltet ingefær
SE OGSÅ: Hjemmelavede påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids
Se, hvad vi ellers skriver om: Havregrynskugler, Påskeæg og Dessert
Få vores NYHEDSBREV:
Det bedste på ALT.dk/MAD lige nu