-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Havregrynskugler som påskeæg
Forkæl dig selv og dine nærmeste med lækre havregrynskugler, og nyd smagen af chokolade, appelsin og kokos.
ca. 20 stk. havregrynskugler
Ingredienser
- Havregrynskugler som påskeæg
- 125 g havregryn
- 75 g mørk chokolade (smeltet)
- 50 g flormelis
- 2-3 spsk appelsinjuice
- 50 g kokosmel
Sådan laver du havregrynskugler som påskeæg
- Bland havregryn med smeltet chokolade og flormelis. Tilsæt appelsinjuice til en passende konsistens.
- Hvis massen er meget blød, sættes den lidt i køleskab, før den formes til små æg, der trilles i kokosmel.
- Sæt dem i køleskab i ca. 30 min., til æggene er faste.
SE OGSÅ:Havregrynskugler med kakao