
SPONSORERET indhold
Indbagt mørbrad med tomatpesto
Du kan gøre retten ovnklar tidligt samme dag og senere servere den friskbagt uden synderligt køkkenarbejde. Giv salat og f.eks. råstegte kartofler som tilbehør.
Af: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD
4 personer
Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: 25 min.
2 svinemørbrad
salt og peber
smør/olie (til stegning)
Pesto:
100 g semidried tomater
1 madæble
1 potte basilikum
100 g flødeost
4 plader butterdej
æggehvide (til pensling)
Tilbehør:
salat og råstegte kartofler
- Gør kødet i stand, skær de tynde ender af, og gem dem til et andet formål. Brun kødet på alle sider, og køl det helt af.
- Pesto: Blend tomaterne med skrællet æble, basilikum og flødeost.
- Læg 2 optøede dejplader oven på hinanden, og rul dem ud, så dejen passer til 1 mørbrads stør-relse. Smør kødet med pesto, pak dejen godt sammen omkring mørbraden, og fortsæt på samme måde med den anden mørbrad.
- Pensl med sammenpisket æg, og bag mørbraderne ved 210 grader i ca. 25 min. Servér med frisk salat og råstegte kartofler.