Indisk currykylling
SPONSORERET indhold

Indisk currykylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Indisk currykylling, som godt kan være lidt stærk...

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
25. jan. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Indisk currykylling
500 g kyllingebrystfilet
20 g smør
2 løg
1 ds. flåede, hakkede tomater
2 dl kokosmælk, 18-20 % fedt
2 tsk. karry
4 spsk. koncentreret tomatpuré
1-2 tsk. sambal oelek
2 spsk. friskreven ingefær
3 spsk. lime- eller citronsaft
2 fed finthakkede hvidløg
Pynt:
peanuts og rødløg i tynde både
Tilbehør:
græsk yoghurt, naanbrød eller ægnudler, kogte eller lynstegte broccolibuketter og evt. limebåde.

  1. Skær kyllingebrystfileterne i ca. 3 x 3 cm tern.
  2. Varm smørret op i en dyb pande, til det er gyldent. Svits hakket løg, til det er let gyldent. Kom kyllingen i, og svits det 3-4 min. Kom tomater, kokosmælk, karry, tomatkoncentrat, sambal oelek, ingefær, limesaft og hvidløg i.
  3. Bring retten i kog, og lad den småkoge under låg ca. 15 min. Rør jævnligt. Smag til med salt, peber og evt. ekstra sambal oelek. Pynt med peanuts og rødløg, eller lad hver især drysse det over.