SPONSORERET indhold
Lækre og milde kanelboller
Kom godt i gang fra morgenstunden: Milde og bløde boller til morgenkaffen er en god start på dagen, især når de er hjemmebagte.
Ca. 22 stk.
Ingredienser
Kanelboller
5 dl mælk
50 g gær
2 tsk. salt
1 spsk. sukker
1 dl neutral olie
ca. 600 g mel
æggehvide til pensling
kanel og rørsukker til drys
- Lun mælken, og hæld den over smuldret gær, salt og sukker. Tilsæt olie og halvdelen af melet, og pisk det hele grundigt. Tilsæt mere mel, ælt dejen igennem, og lad den hæve lunt og tildækket i ca. 40 min.
- Del dejen, og form den til boller. Lad dem efterhæve på to plader med bagepapir i ca. 20 min.
- Pensl med letpisket æggehvide, drys med kanel og sukker, og giv hver af bollerne et dybt klip. Bag bollerne ved 210 gr. i ca. 13 min., og lad dem køle af på en rist.