SPONSORERET indhold
Koteletter med gulerodspuré med rosmarin
Gulerodspuré smager også godt til stegt kylling, stegt hvid fisk og oksesteg.
4 personer
Ingredienser
Koteletter med gulerodspuré med rosmarin
4 koteletter
salt, peber
olivenolie til stegning
Gulerodspuré med rosmarin:
2 løg
5 gulerødder
1 spsk. finthakket frisk rosmarin
3 dl bouillon
1 spsk. citronsaft
Tilbehør:
brød og grøn salat
- Krydr kødet med salt og peber. Varm olien op på en pande, og brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Steg dem færdige ved jævn varme 3-4 min. på hver side.
- Hak løget. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Kog løg, gulerødder og rosmarin i bouillon ca. 30 min. under låg. Blend det jævnt i en foodprocessor eller stavblender. Kog op igen under omrøring, og smag til med citronsaft, salt og peber. Server puréen til koteletterne.