Lammeculotte
SPONSORERET indhold

Lammeculotte på grill

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hvidløg, rosmarin og citron klæder lammeculotte uendelig godt. Server med en god salat eller grillede grøntsager til.

Af: Nicoline Olsen Foto: Christian Petersen
05. apr. 2018 | Opskrift | BoligLiv
Lammeculotte til 8 personer | Total: 20 min

Ingredienser

1-2 lammeculotter alt efter størrelse

Marinade:
6 spsk. olivenolie
revet skal fra ½ økologisk citron
2-3 fed knust hvidløg
3 friske rosmarinkviste
flagesalt og peber fra kværn

Sådan laver du lammeculotte på grill

  1. Rør olie, citron og hvidløg sammen. Masser ind i kødet. Krydr derefter godt med salt og peber fra kværn. Lav små lommer i kødet, og stik rosmarin ind i lommerne.
  2. Steg kødet på grillen 15-20 minutter alt efter størrelse. Lad kødet trække i sølvfolie 10-15 minutter, inden det skæres ud.

LÆS OGSÅ: Stegt lammekrone med timian og gnocchi

Anbefalet til dig