Lammeculotte
Foto: Christian Petersen | Grillet lammeculotte.
BoligLiv

Lammeculotte

Lammeculotte på grill

Hvidløg, rosmarin og citron klæder lammeculotte uendelig godt. Server gerne med den røde quinoasalat og grillede grønsager.

Af Nicoline Olsen 12.jun.2017 Mad

20 MIN.

Lammeculotte til 8 personer

1-2 lammeculotter alt efter størrelse

Marinade:

6 spsk. olivenolie

revet skal fra ½ økologisk citron

2-3 fed knust hvidløg

3 friske rosmarinkviste

flagesalt og peber fra kværn

Sådan laver du lammeculotte på grill

  1. Rør olie, citron og hvidløg sammen. Masser ind i kødet. Krydr derefter godt med salt og peber fra kværn. Lav små lommer i kødet, og stik rosmarin ind i lommerne.
  2. Steg kødet på grillen 15-20 minutter alt efter størrelse. Lad kødet trække i sølvfolie 10-15 minutter, inden det skæres ud.

LÆS OGSÅ: Stegt lammekrone med timian og gnocchi

Henter...