Lammeculotte
Foto: Christian Petersen Grillet lammeculotte.

Lammeculotte på grill

Hvidløg, rosmarin og citron klæder lammeculotte uendelig godt. Server med en god salat eller grillede grøntsager til.

star star star star star
(3) Bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 20 minutter
plate Lammeculotte til 8 personer

1-2 lammeculotter alt efter størrelse

Marinade:
6 spsk. olivenolie
revet skal fra ½ økologisk citron
2-3 fed knust hvidløg
3 friske rosmarinkviste
flagesalt og peber fra kværn

Sådan laver du lammeculotte på grill

  1. Rør olie, citron og hvidløg sammen. Masser ind i kødet. Krydr derefter godt med salt og peber fra kværn. Lav små lommer i kødet, og stik rosmarin ind i lommerne.
  2. Steg kødet på grillen 15-20 minutter alt efter størrelse. Lad kødet trække i sølvfolie 10-15 minutter, inden det skæres ud.

LÆS OGSÅ: Stegt lammekrone med timian og gnocchi

star star star star star
(3) Bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Lammeculotte, Grillmad, Lam, Culotte og Hovedret